|
ПОМОШ- ИДИВИДИ ОРДИНАЦИЈА |
Внеси реплика | страница <1 3839404142 48> |
Автор | |
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozebi ne e tuka mestoto na prasanjava...
Sakam da prasam na koi nacini moze da se sanira skrsen preden zab? Kompozitna nadgradba, nesto drugo, treto? Ama da e brzo za pravenje, ne kako onie porcelanskite faseti sto se cekale cel mesec I sakam nekoj ako znae da mi ja objasni postapkata na vgraduvanje na stent, ama ne copy paste od net.... |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ако жена има проблем со печење бешика,дали постои опасност за заболување на бубрези?
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Минимална, колку што имам читано, теоретски далеку повозможно отколку во пракса, ако навреме земаш терапија (антибио) и чаеви и сето тоа.
Ешерихија коли досадната? |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала на одговорот,не се работи за мене,а и не е испитано која бактерија. Женета не размислува на тоа,мислејќи дека тоа само така се појавило и сега е немалено печењето
|
|
melasa
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke dva dena vo gradite imam pritisok koga vdisuvam i koga izdisuvam nesto vnatre me boli me stega koga naednas ke stanam ke se zadisam i em boli.Imam 20 godini ne znam sto bi mozelo da bidi dokolku nekoj imal vakov
problem ve molam neka pisi.isto taka mnogu me cesa kozata na grbot koga se cesam mi se cini deka se otkornav i mngou se lupi kozata a nemam nikakva sarka samo mnogu me cesa i koga se cesam e ubavo no koga ke prekinam me boli.Ve molam zasovet.Blagodaram odnapred se nadevam deka brzo ke dobijam povraten odgovor !!!!!!!!!! |
|
melasa
Нов член Регистриран: 14.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 7 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Veke dva dena vo gradite imam pritisok koga vdisuvam i koga izdisuvam nesto vnatre me boli me stega koga naednas ke stanam ke se zadisam i em boli.Imam 20 godini ne znam sto bi mozelo da bidi dokolku nekoj imal vakov
problem ve molam neka pisi.isto taka mnogu me cesa kozata na grbot koga se cesam mi se cini deka se otkornav i mngou se lupi kozata a nemam nikakva sarka samo mnogu me cesa i koga se cesam e ubavo no koga ke prekinam me boli.Ve molam zasovet.Blagodaram odnapred se nadevam deka brzo ke dobijam povraten odgovor !!!!!!!!!! |
|
Guilty
Сениор Регистриран: 04.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 411 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a da si odis ti na lekar ili pa najmalku na nekoj medicinski forum, ako ima takov.
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zaljuben e clenot....moze
|
|
vivi
|
|
Linda-Lolita
Нов член Регистриран: 16.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали знаете некоја продавница каде можам да набавам безглутенски производи...Hellp
|
|
Насмевката е тоник, олеснување, отстранување на болката.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima i vo golemite supermarketi, iako mnoooogu retko i ogranicen asortiman. Vo Kerfur vidov nesto imase..
Pobaraj vo ovie za bio hrana..i slicni stvari..mozno e da ima nesto... Inaku za vnuka mi nabavuvavme od Srbija i Grcija |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eeee mi tekna..
Znam deka im kupuvav nekoi raboti od edna prodavnicka vo Avtokomanda, znam uvoznici bea za takvi raboti..ama kako se vikase ic ne pamtam. Logiraj se vecer ke ti kazam...ke prasam |
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Во време од 1 година, неколку пати ми се случи да ми се појавуваат ѕвездички пред оди.....буквално како од цртан филм ете такви
И денеска ми се повтори истото,не мрдам минута време |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мрзлич-направи крвна слика и побарај да ти проверат серумското железо пс...Ако ти се случува во период кога е променливо времето (како деновиве) тогаш добро дојде во клубот на метеопати |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум приметила кога,ама метеопатче сум...партал ме прави времево
Па кога врне,уф не ме задвевај опасно е тогаш |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 3839404142 48> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |