|
После разделба...пријатели? |
Внеси реплика | страница <1 56789 42> |
Автор | |
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mozno e i SUPER e ako taka ispadne!Toa znaci deka i vo vrskata imalo postuvanje od dvete stvari no sepak partnerite svatile deka nemozat da se u vrska od x pricini pa se odlucili za prijatelstvo!!! SUPER
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posle razdelbata , kako ke mi se fati , ako bila dobra curata praam zdravo i nekoj brz muabet , ako bila gnasa ni muabet ne praam , ja brisam zasekogas
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa kako be si mozel da bides so gnasna....pa posle ne ja poznavas......
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TAKA vivi taka , lugeto ne se pokazuvaat odma pred tebe , cekaj , cekaaaaj kolku treba da sfatis deka se gnasi , mozda nedeli , meseci ama nedaj boze godini da bidat , seto e zijan taka
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aaaaa ama ti zboris za gnasnite vo dusa sto bile ...pa en gi pozdravuvas koga ke skontas....
jas mislev za ruzni zenski so koi si bil pa posle ne im pravis zdravo...
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa vivi jas ne odam so ruzni ribi , samo so ubavi , ama epten retko ubava i plus da bide karakter
|
|
|
|
aktivna
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas ne go mozam toa,neznam zasto
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe heki tesko e da najdes spoj na ubavina vnatresna i nadvoresna....toa mi poznato i mene....te razbiram
|
|
tuka nekade....
|
|
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve jas sum takov i vnatre i nadvor ubav
|
|
|
|
aktivna
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tesko e da se najdi ama ne e nevozmozno
|
|
v i v i
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa blaze si i na taa sto ke te najde i ke te ima togas.....
|
|
tuka nekade....
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И јас викам така..
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto kje vi prijateli posle razdelba
toa sto se zasakavte znaci deka nemozevte da bidete samo prijateli pa mislite deka posle toa moze? |
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зависи микуш, можеби и останале со добар почит и разбирање..
Не мора да значи дека заљубеноста ќе ја има после.. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |