|
Омилен член од Семејството |
Внеси реплика | страница 123 5> |
Автор | |
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 17.Август.2006 во 12:54 |
Iako e mnogu tesko nekogo da odvois od semejstvoto, ajde potencirajte nekoj sto vi e poblizok od site drugi bliski vo vaseto semejno opkruzuvanje!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
bosab
Сениор the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Навистина многу тешко ама после мама нели како родител најмили ми се баба и дедо.
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам никој посебно да одвојам..
Но сепак би ставила акцент на најмладите тоа се моите две внуки кои ги обожавам. |
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Татко ми....го обожавам
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мајка ми...
|
|
VoNi
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene site mi se omileni ali najveke mama,teta,dada i tato(i se razbira moite 3 kucinja i 2 morski prasinja)
|
|
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
najomilenit i nasakaniot člen vo moto semejstvo e mojata kerka sara
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Baba. Ona me izrasna i me nauci na se. (kako i Voni, da ne go zaboravam kuceto i 3-te hrcki )
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tatko mi (sto bi pravela bez nego )
Majka mi ( ja obozavam iako e losa, moj patokaz vo zivotot moja senka vo dobro i loso :)) Baba mi, po nea go nosam imeto teshko e da se napravi nekoj redosled, jas mojata ljubov kon semejstvoto ne ja delam zosto na site im ja davam so ista mera |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
BoY In LoVe
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Bulgaria Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Naj Omilen Clen Vo Semejstvoto Mi e Brat Mi A Isto taka I Moite Roditeli
|
|
HACKED BY PUSHILISTA
|
|
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Site gi sakam mnooooogu, seuste nemam vnuci, ama mozam da ja izdvojam mama... licnosta koja ima razbiranje za se
Изменето од SkorpijA - 21.Август.2006 во 17:07 |
|
|
|
ultra
Сениор Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vnukot i vnukata... moite dve soncinja...
|
|
aktivna
Нов член Регистриран: 21.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Majka mi , najomilena licnost koja nemozam da go zamislam zivotot bez nezinite soveti i ljubov
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pomaliot sin....toj se uste znae da se gali i saka da igra i dozvoluva da go gnjavam,...pogolemiot e vo pubertet i veke me otkacuva.
|
|
Внеси реплика | страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |