![]() |
|
“ЖОЛТА МИНУТА“ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Автор | |
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
два пати до сеа ми се има десено.. или е жута минута или лудило. ќе да е ова второво.
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Додека гледаме како не’ ограбуваат и уште ни’ продаваат ароганција, жолта минута се подголтнува иако имаш желба да го даеш на в’ците да го растрнат ил бар со моторна пила и на гаврани да ги разделиш
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
прво очите ми се вкрстуваат,а после таа минута станувам... Бетмен!.
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
И да не признаваш “Не бев ја крив“
![]() Изменето од zbunet - 08.Јануари.2013 во 22:06 |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
сите имаме момент на лудост . Важно е после ваа лудост да излезеш од ситуацијата со крената глава
|
|
![]() |
|
Ко да се’ е бело
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
vistina belo
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Posle belo gleda
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
annaja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Ајде некој што ја доживеал таа жолта минута...што после тоа....се преродил?
Баш ,е интересира како се вратил во нормала....
![]() |
|
![]() |
|
- Ај да даиш“
![]() - Да бе, сеа ти текна, не може! ’ ![]() - Амор! Не ме нервирај! Има да даиш!
![]() |
|
![]() |
|
Aureus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Еднаш до сега така сум се изненадила од сама себе. Почнав да се дерам, како животно заболено од беснило, буквално се изместив од патики. Многу адреналин, некој животински нагон беше и да, после почнав да плачам.
![]() Сега кога ќе ми текне можеби и не вредело, ама од друга страна си се тешам дека сум научила нешто, тренинг на духот. |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
ќутам оти ќе напраам уште поголем бербат |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |