![]() |
|
Што го уништува душевното спокојство? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 20> |
Автор | |
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe zbunet, dovolno e sto slusam .....da se iznerviram
![]() Изменето од vivi1 - 24.Септември.2013 во 21:58 |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Нек звони, нит се будам, нит па стануем, а посебно кога е пред избори, тогаш ич не отварам
Изменето од zbunet - 24.Септември.2013 во 21:57 |
|
![]() |
|
vivi1 ![]() Сениор ![]() ![]() Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
ama telefonot go isklucuvam, pred da odmaram ...
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Кој ми звони на врата, не отварам затоа што ова е Скопје и никој не ти носи колачиња на врата. Ак не се најави по телефон, нема отварање
![]() |
|
![]() |
|
koga ke mi zazvoni nekoj na vrata, nekoja komsika bilo koj, a sum si legnala da odmoram
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-pisha i....izbega!?
![]() ..a be za kakov um zborish , koga za naj''banalni'' ( ne po vaznost!) raboti tuka,....chekash po nekolku meseci pa i godini,...a koishto itekako zavisat od ''uredenosta'' na edna drzava!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Сопствениот ум. СОПСТВЕНИОТ УМ. Доста бегаме од сопствената одговорност за сопствениот живот. Доста се вадиме со државата, верата, Бога, националноста, семејството, среќата... Душевното спокојство си го уништуваме со сопствениот ум ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
drzavata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Schatzii7 ![]() Сениор ![]() ![]() Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Нечиста совест.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
![]() |
|
pa nemirot....
![]() |
|
vivi
|
|
![]() |
|
ја би да ме запалат, ич не ми се свиѓа црви да ме јадат
![]() |
|
![]() |
|
Pica pica ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
otkako ke bide uspokoen nema da ima dusha
za da ima dushevno spokojstvo. ![]() |
|
![]() |
|
Душевно спокојство ќе доживее дури кога ќе биде успокоен
![]() |
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
...ne uspehot da se eliminiraat negativnostite.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |