|
Што го уништува душевното спокојство? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најчест избор кој го имаме е “можеби“
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да бе, така е тоа, избегнувај негативни луѓе, ко да кој знае колку избор имаме во животот
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што го уништува душевното спокојство? Разликата меѓу оноа што Е и она што сакаме да Е. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ne uspehot da se eliminiraat negativnostite.
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Душевно спокојство ќе доживее дури кога ќе биде успокоен
|
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otkako ke bide uspokoen nema da ima dusha
za da ima dushevno spokojstvo. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ја би да ме запалат, ич не ми се свиѓа црви да ме јадат
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa nemirot....
|
|
vivi
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нечиста совест.
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drzavata!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(1)
|
Сопствениот ум. СОПСТВЕНИОТ УМ. Доста бегаме од сопствената одговорност за сопствениот живот. Доста се вадиме со државата, верата, Бога, националноста, семејството, среќата... Душевното спокојство си го уништуваме со сопствениот ум ! |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
-pisha i....izbega!?
..a be za kakov um zborish , koga za naj''banalni'' ( ne po vaznost!) raboti tuka,....chekash po nekolku meseci pa i godini,...a koishto itekako zavisat od ''uredenosta'' na edna drzava!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga ke mi zazvoni nekoj na vrata, nekoja komsika bilo koj, a sum si legnala da odmoram
|
|
vivi
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кој ми звони на врата, не отварам затоа што ова е Скопје и никој не ти носи колачиња на врата. Ак не се најави по телефон, нема отварање
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 20> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |