![]() |
|
БЕЗ КОМЕНТАР |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 84> |
Автор | |
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Лаки кажи бе зашто 99 % од членовите на сдсм не искачаат да им помогнат на востаниците на чело со бц-от по улиците!!!
Што само ми кружиш тука. До јад и беда ве донесе бц-от.
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Море Зекси ![]() Шти си се фатил за опозицијата ко „пијан за плот„ (ова е народна поговорка, не е навреда ![]() ![]() Ја си имаме нови, надежни, ја опраија работава толку многу што не знаеме каде ни газ каде ни глава. Море човек, од сите за овие 20 години аир не видовме.Лесно ви е вам таму во туѓина- свој леб јадете, наше гајле берите. Ни кажувате кој да ни ебе мајка. Ни од Бранкота б сакам да слушам ни од сегашниве. Ним за државава ги боли таквото. Што сакаат бре, се намрсија, се најадоа, не донесоа до просјачки стап. Ех боже да ги снајде нив нашето арно па да видат како се живее без плата до 15 со толку празници. А да ти кажам дека мене од сабајле глава ме боли оти костените ги направија 200 ден. кг наспроти Бадник!!!!! ![]() ![]() ![]() Се раскарале ко јатрви на вада, си замешаа и жени и деца та и живи и мртви до 10 колено. Ми е гајле мене и за на црвенковски синот каква торта дувал и за на Вељановски ќерката во какви купачи се сликала, та кој објавил слики, та кој навреден бил. Збеснаа, аздисаа оти азното државно, народно им е во раце. Ко хиени се тепаат за пустата фотеља. и за на крај, ај прочитај еден умен човек што напишал Млади политички тимови - предност или хендикеп |
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
E koga veke si resil ....aj da ti kazam.... ...prvo koj e budala da izleze koga znae deka se se snima ,sekade ima kameriiiiiiiii ...pa potoa da mu dojdat na vrata , struja , voda ...reket ...da go maltretiraat ..Oti ova ne e vlast , ova e REZIM bre majstore....i koj saka da si navlece belja na glava ..a za poddrska ,ne na B.C. ko sto bi rekol ti ...nego protiv ovaa vlast be masko ....Go donese narodot na rab na prezivuvanje..... ...E zatoa pogledni kolku mladi Makedonci izvadiaj Bugarski pasos ....Kolku ima odliv na naselenie mesecno...i kako trgna ...ke ostana Makedonija zemja na penzioneri i administracija.... ...Ete toa celo vreme sakam da ti go objasnam , a ne deka nekogo poddrzuvam ....
|
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
А бе Лаки...
ти можеш на Зекси уште милион пати да му кажеш... дека ако си против некои потези на владата... тоа по автоматизам не значи дека... си за СДСМ и Бранко... џабе ти е... неговиот ментален склоп си е таков... неговите очи се широко затворени... ![]() |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
mamamd... Јас апсолутно и целосно се согласувам со кажаното... освен она со носот... денес сум нешто поаерен... ![]() ама... како на еден Зекси да му објасни човек... дека има и нешто различно од неговиот црно-бел свет... дека има и такви кои ги заболе таквото за Бранко... ама не им се допаѓаат политиките на владата... јер една од стварите кои им замерам на ова влада е... ако не си со нив - ти си за Бранко... ![]() алооо... а бе не е за сите така... и што бре тука има тешко да се разбере... освен ако така и само така ви одговара... мислам на Зекси и компани... |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
-mentalen sklop...Mortusot?!
...mislam deka toj pre bi bil so...mentalen rasklop ! ![]() ...lele,...otide i ova ...''pending aproval'' ....
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...тоа е само извидница.Таква е стратегијата,чекај нека се подготви теренот па тогаш дојди да кажеш збор,ама со истиот ник немој да се препородиш и да делиш мислења и по денот.. Х. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Ако не ти се гледа, промени канал!- омилена фраза на оние кои мора да ги гледаме, оти друго и нема. Кај нас си владее правото-Јас сум си на ТВ и вие има да ме гледате сакале или не! Како и со парното, греел не греел ќе плаќаш!
Ова за Зекси ![]() Jadi Burek - Branko ima najgolem ku... |
|
![]() |
|
Zeksi71 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
едвај чекам да дојде денот икс, наоружан сум со пивце и пуканки, ќе биде интересно да се гледа, преку тв нормално, не би да ризикувам за да ме снимаат камери, па после да ми доаѓаат рекетари наместо мене да ги малтретираат моите.
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
http://a1on.mk/wordpress/archives/82992
Што говореше Груевски како опозиционер во 2003 за судството и медиумите?Судството е под контрола, медиумите не смеат да ги забошотат грешките на власта“, вака говореше Никола Груевски во 2003 година,како опозициоенер. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=UgSWw8QeUdo#!
Изменето од laki_bu - 09.Јануари.2013 во 18:30 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
![]() |
|
|
|
![]() |
|
и што сакаш да кажеш со постирање на сликата на некоја си Верица и што таа кажала????
|
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3233343536 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |