|
Што прави опозицијата?! |
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ШТО ПРАВИ ОПОЗИЦИЈАТА ? Како да знеме ние кога не знае таа? Нит се води, нит се тера: Бранко ќе бојкотира, а градоначалниците на СДСМ најавуваат победа
Зоран Заев најави победа на изборите, кои Црвенковски одлучи да ги бојкотира.
Повеќе на: http://vecer.com.mk/default.asp?ItemID=3622D2500B683249B6104EAAFD549611&utm_source=daily.mk Ама коментарот на охридскиот градоначалник, како и секогаш, претставува бисер над бисерите на кои може да му позавиди и Амди Бајрам: "Моето мислење е дека штом не учествуваме на избори, тогаш тие нема да се одржат. Во никој случај тоа нема да биде позитивно и за мојот противкандидат од ВМРО-ДПМНЕ. Како може ВМРО-ДПМНЕ сами да организираат избори и само тие да учествуваат во нив. Тоа е невозможно", вели за охридското Супер Радио градоначалникот Петрески. |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
колку имаше бе брзи???? првиот ден 200 востаника, а сега по улиците се собираат по 50 револуционери 5-то октомбарци. кажав пред некое време, само комитетот од мое мало има 300 членови на сдсм. кај се останатите членови на СДСМ, бц-от се фалеше дека имал 50 илјади подржувачи само на фб. кај се брзи, кај се????????????????????????????????????????????????????? |
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
од толку активни членови на форумот, македонци од Македонија, излегува дека економскиве емигранти се најупатените за секоја состојба, за секоја слика знаат подобро, за секое собирање, за секое оговарање, ги знаат подобро сите закони и правила, секогаш се подобро информирани од нас глупаците кои живуркаме тука, секогаш некој комшија или роднина нешто веродостојно им јавува....
понекогаш се прашувам дали се претплатени само на една или две тв станици, дали работат нешто или се социјални случаи, со оглеф на фактот дека 23 часа во денот се столб на одбраната на омилениот Пастир...дали се ослободени од 10 долари што треба да ги донираат за шартијата а за возврат не трујат тука со двата исти муабети со месеци и години наназад.... |
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
да се банираат сите екомомски емигранти, да немаат пристап ни до форум ни до ништо, ма секое доаѓање во МК да им се забрани. Они вас ќе ве труеле, ма ајде богати, стварно претераа. |
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
eee...,Mortuseee,...fala bogu se svesti vekje nednash ! ....samo ushte edno da znaesh,...t.e... deka ne në truesh tuku , ....nï gi duesh !...... 0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 ...a inache, bash me zabole shto vi pravi i opozicijata! ...mene mi e pobitno toa shto narodot pravi , a toj pravi...nishto ...vekje odamna, ...barem ne ...toa shto sekoj umen narod go pravi !
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
patriot984
Нов член Регистриран: 04.Јануари.2013 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Добро ве најдов!!!
Инаку да ви кажам за отпорот во Куманово, се е спремно за револуцијата демократска. Баш пројдов да ги видам блокадите и ме изненади огромниот број на луѓе, не е претерано да кажам,можда имаше и 100 души. Овие злобнициве режимски(аир да не видат) викат ни 50 немало, ма лажат. И што е уште побитно, наголем дел од нив се луѓе со искуство,според годините, некои сигурно со победничко искуство од НОБ. Тие што веќе еднаш го победиле Хитлер,предводени од ТИТО, па да не можат да го победат Грујо. Сега предводени од новиот ТИТО, во јвноста познат како БРАНКО,но во револуционерните кругови познат со кодното име ОктопоД. Значи победата е сигурна, Бранко ни е фикс, слободата е близу. Колку убаво звучи -Македонски 5 октомври, тоа Бранко ни го вети и ке го направи!!! За да не ни дојде многу нагло победата и слободата на 5 октомври, предлагам да почнеме да славиме уште од денес!!! П.С офф-топик Да ви кажам искрено, ја сум син на еден висок функционер на власта. Ама мене демократијата ми е на прво место, па ја сменив страната. Имам некои мои слики, уште поскандалозни и поразголени од оние на ќерката на Вељановски. Па ако може да ги искористиме во борбата со режимот, ако знаете како да ги објавам на либертас или а1.он??? А може и ке им се допадне(сликите) на некои од уредничките таму, спремен сум за цела фото-сесија.... Слобода или Смрт |
||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Патриот, кога веке врвеше кај блокадите шо не намина до кај Карло Бос на кафе.
Не фотосесија,не слики ,до сега порнич ке снимевте и на Хастлер ке се даваше, а не како она згрешената ,ги направи сликите како за во развигорче за на насловна да се ставаат. Изменето од Alekxandar - 04.Јануари.2013 во 17:31 |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Извини што вака неук... ти противречам... ама... јас ти реплицирав за Ѕинго... не за Бранко, политички аналитичари кои го критикуваат Бранко... новинари, дијаспора или глуп македонски народ... ако ти кажам дека според мое скромно мислење... Ѕинго има многу повеќе заеднички допирни точки со Бранко... отколку со Кољо... ќе ми поверуваш...? или и ти си од оние што мислат... дека ако ја критикуваш власта за некои потези... тогаш си од СДСМ и си со Бранко... а...? арно ама,не секогаш е така... барем за мене... сакаш верувај, сакаш спомнувај го Бранко и кога треба и кога не треба... тоа не ја менува суштината... за релевантноста на човеците, кои мене ми се по воља... ете ги имаш и на форумов... а тоа што ти сакаш да го слушнеш, само тоа што ти одговара да го слушнеш... тука јас не можам да ти помогнам... не сум од дијаспората, јебига... |
||
Zeksi71
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не си во право, Зинго е комунист, со таа идеологија е на челото, тој не се крие, тоа и јавно го кажува и не се срами од тоа, а бц-от е комуњара, разликите меѓу двата поими ги имавме на посебна тема. |
||
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДСМ го кажа условот за учество на локалните избори aбе кои сте вие да кажувате услови за учество во избори ??!!! Мочковци едни . Не гледат дека се една шака луѓе па и се петлат |
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сепак и да кажеме нешто позитивно за СДСМ :
Демир Хисар храбро до конечна победа треба да се почне од некаде , нели ...? Изменето од емил - 04.Јануари.2013 во 22:33 |
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам на одговорот.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ѕинго комунист!? Ајде ти се молам Зекси! Ако судиме по делата, Ѕинго е далеку од комунист. Пред се би рекол локален Цар. Ако пак судиме по она за што тој се декларирал....хм јас се сомневам во искреноста на неговата декларација. Опортунист е правата квалификација! |
||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....продолжува да биде дежурен виновник на оваа Власт на сите полиња на "преродбата".Дури и во евроинтеграциите,поради нив РМ ја бие лош глас.Да не беа тие немаше да има проблем.... Светските политичари полека но сигурно обрнуваат внимание на случките и текот на настаните.Немојте да се штрекнете еден ден ако БЦ добие и подршка од некого...Барем искуствата кај нас се поука за поединци. Интересно ќе биде за избори,ако не учествува еднопартискиот систем ќе биде легализиран..ако учествува можеби ќе изгуби,зошто нема ни финансиска ни политичка моќ за победа.Ете тоа СДК. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1920212223 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |