|
Цвеќе |
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Автор | |||
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moram da se pofalam ponekogaš duri i jas ostanuvam zaprepastena Skoro dobiv cveće pred 4 do 5 dena ama nemaše nikakva pričina i toa ogromen buket.Edno golemo blagodaram i ušte mnogu pofalbi za takvite maži
|
|||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ti izgleda si naviknat na devojcinja koi baraat oficijalna paznja na odreden datum, koi moraat da bidat zapazeni zasto ne sme sami vo opstestvoto, bla.. bla.. Bespredmetno i nepotebno..
|
|||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E pa znaes zosto ne igraat zmurki devojkite posle 22-ta godina?? |
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Постојано добивам такво внимание, дали од пријатели, колеги, сакана личност родител итн..
Лугето кои ме познаваат доволно добро знаат дека јас скинато цвеке не поднесувам..Така да буквално се мрштам кога ке добијам цвет од некој што ме познава и тоа скинат..Тоа за мене е веќе мртво нешто.. Тие што ме познаваат знаат дека повеке ке се израдувам на мала саксија или било што да ен е скинато, а го има истиот момент на радост.. Така да тоа воопшто не ми значи нити ме радува.. Вниманието или подарокот може да биде и сасвим нешто друго. |
|||
|
|||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
moram da priznam deka nekako ne me biva so cveke da odam doma...
no za vnimanie me biva... :) Eden vic: Nekoj MAZ otisol doma.... I koga vlegol vo hodnikot videl deka ima prasina na ogledaloto... i se razmisluval sto da napravi: 1. moze... da se razvika (sto cesto biva).... - sto e ova.... - za nisto ne te biva.... - ajde krpata i brisi.... I vo ovoj slucaj toj ke bide MAZ. 2. moze... da zemi krpa i sam da ja zabrise prasinata... efikasno... no ke se oseka kako PAPUCAR! 3. moze i treto ... da napise na ogledaloto so prst: - TE SAKAM! i da ceka da vidi sto ke stane... Sekoj maz neka si izberi moznost na deluvanje... a sekoja zena neka zamisli sto najpoveke i odgovara... :) |
|||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Cveketo i knigata za mene se najubavi pokloni... Julija ubavo kaza , vazno e vnimanieto , licno mene poubavo mi e koga ke dobijam eden cvet otkolku ogromen buket
|
|||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Нејкам букети ни цветче ни ништо кога е скинато.. НО ме потсети на тоа дека ми поклонуваат книги наместо цветчиња
|
|||
|
|||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas sum klasicen tip i pagam u nesvest koga ke dobijam buket! Posebno ako go dobijam neocekuvano i bez povod!
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e da i jas kako masko bi pagjal vo nesvest ako dobijam buket .........no nekako za da dobiete buket mnoguuuuuuuuu raboti treba da bidat podredeni........se da bide ok.................a inacce lele kolku sakam buket .........ali za da i go pratiss na sakanata dodeka e na rabota .......pred site kolegi ..........aufffff.........
|
|||
......
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za mene nema podobar podarok od eden cvet,znam deka pri izbrorot na cvetot mislel na mene so golema ljubov za toj da mi se dopadne da bide cvet so koj ke mi kaze se bez da govori, isto i so cvetot od nekoja gradina..
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne be Maja ......ogoromen buket ,,,,,,,nemoj da bidess skromna .,.....ogromen na primer so 100 ruzzi ....lele
|
|||
......
|
|||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Da sum dobila i rozi koi bile 101 no sepak so dobieniot eden cvet mi se slucilo da ostanam bez zbor, da mi zatreperi srceto da go slusam samo ritamot na srceto a da nemam sto da kazam:)
|
|||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|||
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne .....Maja ,,,,,treba da bide pogodena situacijata ....zamisli ....na rabota .....so koleskite ,,,si pravite muabet ,,,,,lele mojov ....lele ama me nervira .....i naednass vleguva k*rur so edno cvekke ....pa sto znam.....ona obicno .......a zamisli ............vleguva buket niz vratata ......ne se gleda toj stogo nosi ,,,,,i vika gospogjica Maja ...i koleskite samo lelelelelelelelelel a ti crvena ....znacci kolku pogolemo tolku ubavo ......a za doma da posle rabota edno cvekke .........a znaess zosto cvekketo e ubavo za zenite i tolku go posakuvaat ???
|
|||
......
|
|||
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Зависи, мене секој ден скоро ми испорачуваат букет цвеќе.. скинато
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <12345 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |