![]() |
|
Која мисла ви се врти... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 1093> |
Автор | |
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bistro bebe ........a cie bebe si ???
|
|
......
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
На мама и на тато
![]() |
|
![]() |
|
kokomoko81 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
op greska kako mi olesni ....jas mislev na natalija deka si ......sega mi e polesno
|
|
......
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
хе хе хе на мама и на тато е бебе се разбира.. ама моја љубов е..
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
НА Нате сум и љубов најголема не сум и бебе
![]() |
|
![]() |
|
ama onaka kako bebe .....mi kaza deka ........sakala na bebinja i jas sakam bebinja ..............
|
|
......
|
|
![]() |
|
samo zavisi kolku meseci imass i dali imass plavi ocinja .......
|
|
......
|
|
![]() |
|
Многу месеци имам и немам плави очиња
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Zosto uste ne e dojdena
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
hahahah me nasmea .....dobra si ............znaess ima edna pesna od Severina ...............ma ajde svojem putem idi dalje .........ne tre*am ja tvoje zagrljaje ......pa da posle pricass ... babyy je dala ......nije to sala ....nije to sala .............
i sto kke rece NATALIJA ........
![]() ![]() ![]() |
|
......
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Во врска со што јас да кажам кокомоко?
|
|
![]() |
|
![]() |
|
pa ne go sledesse muabetot .....ama babyy se deklarirasse kako tvoe bebe .......
|
|
......
|
|
![]() |
|
Кога сум рекла такво нешто....ај види на предходната страна што кажав ![]() Нате овој кокомоко сака да не скара ![]() |
|
![]() |
|
Го следев моабетот и тоа добро кокомоко..
Се знае дека ке се декларира кога е моја бејби ![]() и ај лав хр ту мач.. ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 1093> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |