|
Велат дека жената е.... |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 44> |
Автор | ||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koga nekoj maz ke vidi zena zaborava da ja pomirisa,a ne pak osa da primeti
|
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kolku i da i' kazuvas deka ja sakas, ke se somneva deka se toa samo zborovi, kolku i da vodis ljubov so nea, ke se somneva deka e toa samo vestina, kolku i da i' kupuvas ke se somneva deka toa se samo pari
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не е жена само таа доле и тие горе, туку има кај неа и нешто погоре
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мелем за машките срца
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
жената била курва.... така ми рекоа
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Поголеми курви од мажите има ли
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i otrov i lek...koj sto saka
|
||
vivi
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Od kaj da znam, dve bile samo
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Е не знам... Изгледа немало
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не им е лесно ни на жените, понуди многу ги збунуваат и после не умеат да ја препознаат вистинската
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Богдачува... |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i da brani
|
||
vivi
|
||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Стварно чедо божје, кажи нешто во одбрана на мажите. Ние како курви мора да се криеме зад жените, тие да не бранат. |
||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе гонзито, зарем на слонов му треба одбрана? |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 44> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |