|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 200> |
Автор | ||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што прави ова влада? Како и сите досега- си прави што си сака и никој ништо не и може. -„Доброволно„ отиде народот (партиските активисти) на контрапротест! - „Доброволно„ ги исфрлија опозиционерите од сала и си се тепаа пред сала ВИДЕО Физичката пресметка пред вратите на собраниската сала Се прашувам - Оној од обезбедувањето мисли ли дека кога ќе дојде до промена на власта колај ќе помине? Тоа е најболното- оние кои мора да си ја вршат работата некогаш же настрадаат само затоа што им се присака на едните да дојдат на власт а на другите да останат. Сите останати се само колатерална штета од овие желби. И му ја думам-некогаш Бранко Црвенковски беше штитен, а сега замалку тепан (та замалку и утепан) ВИДЕО: Обид за ликвидација на Бранко Црвенковски од специјалци?Како се менува тркалото на животот- брат Љубе бранет, братосуван, па претресен, па апсен, па осуден Сегашниве сега бркаат од собрание, донесуваат буџет каков тие сметаат дека треба да има. Дозволуваат (бидејки е со нив во коалиција и се чувствува силен) Амди Бајрам да ги навредува останатите (Македонци) . Да беше обратно сликите ќе го свртеа светот за дискриминација на Ромите- сега ќе се молчи кога Ром навредува други оти е со власта. Амди Бајрам со навреди и недолични гестови кон граѓаните (ВИДЕО)До каде мислат да одат? Толку ли им е мила таа фотеља за да дозволат вакви настани да се гледаат низ светот за Македонија? И Си-Ен-Ен извести за насилствата во Собранието |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Свесен ли е циганов дека ќе изгние по затвори и тој и син му кога ќе се смени власта? Ден нема да види од внатре за сите негови малверзации.. А всушност па и неможе да се очекува нешто паметно од човек со 2 дена школо и цел живот арамилак. Туку кока колата ќе ја испијат кога ќе се пресели во Идризово. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...да точно е дека сакаа Бранко ваш да го ликвидираат(киднапираат).Убаво се гледа во 4 секунда како бивш ВМРО-вец го грабна насилно за рацете и го одвлече накај специјалците... Што сакате повеќе...?. ..а сето тоа поради планот на Бранко за смена на името.Има план тој за промена на име,само нема да дојде на власт. |
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Амди Бајрам for president ( једини кој на комуњарите им покажа она што треба да им се покажува )
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Само едно големо питање, КОИ СЕ ОВДЕ КОМУЊАРИ-УДБАШИ(ОВИЕ НЕЗАДОВЛНИТЕ ВО ДПМНЕ;НАПАЛЕНА ПРОСТА;ОВЧАРСКА РАЈА,КОЈА НЕМА ВРСКА НИ СО В,ПА КАМОЛИ СО вмро-ИДЕОЛОГИЈА),И што е тоа според вас КОМУЊАР(освен Жаргон), Туку,поставете си прашање ,кои сте вие таму што гледате сеир и се самозадоволувате, а како членови на МПО,богами само за врховизам ве бидува и ништо друго.Затоа ова гнасава гујо само таму кисни ,пари ви зема за немити овде да прави.
Изменето од Gorazd777 - 26.Декември.2012 во 19:19 |
||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на следните избори гласам за Амди, мудоњата, доста ми е више од млитави груевци и компанија.
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк Македонија нема потреба д биде владеена од цигани и малоумници. Гласај за подоброто утре Изменето од емил - 26.Декември.2012 во 20:40 |
||
konan
Сениор Регистриран: 27.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 749 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што му фали на Груевски и сегашната влада?
|
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не е убаво тоа што е во коалиција со Албнците и дига споменици без врзка Изменето од емил - 26.Декември.2012 во 20:58 |
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
По што е познат еден град? по циганите на плоштад? Спомениците се сосема во ред, можеби сега е дискутабилно, но за наредните генерации ке биде БЕЛЕГ одличје, препознатловост на град па и на МК, од друга страна не ни сметаше крстот? е не?, и тогаш беше свадба како и сега, се сеќа некој на тоа? НЕ остана споменикот се памте се зборува за него, се граде околу него култ стана, сега можиме да кажиме што ни е воља, но реков, ке ни стане прекрасно секојдневие Изменето од konan - 26.Декември.2012 во 21:07 |
||
Nekogas gospod ja smiruva burata,a nekogas te smiruva tebe za da ja prziveis istata
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не мора да биде во коалиција со Албанците . Треба да се потруди да го спечели народот во Македонија целостно .
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
konan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Според последниот попис (2002), вкупната бројност на население е приближно двамилиони поделено на 650 илјади домаќинства (со 3 лица по домаќинство). Густинатана населението е 79 жители/на км2 што е ниско во споредба со просекот во ЕУ од 115.Околу 43% од населението живее во руралните области. Урбаното население едоминантно концентрирано во главниот град Скопје (23.1 %, со околу 600 илјадижители ), а останатото е распоредено по другите градови (Куманово 105, Битола 88,Тетово 72 и Велес 58 илјади поединечно). Населението во Македонија имамултиетничка структура - Македонци (64.18%), Албанци (25.17%), Турци (3.85%) иРоми (2.66%). Преостанатиот дел од 4.14% се состои од други малцински етничкигрупи . Всушност, ако ја погледниш структурата на населението, и две Цврсто дијаметрално спротивно ориентирани партии, би го замолил кој сака од истиот официјален документ да издвое гласачко тело за да една МК партија добие доминантно гласачко тело, пропорционално на истото и составе еднопартиска влада, или едноетничка , сеедно |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јаден ти со таков интелект кој му се восхитува на еден неписмен апаш. |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Внеси реплика | страница <1 161162163164165 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |