|
Дали го заслужуваме тоа што ни се случува? |
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Автор | |
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Треба да бидеме среќни затоа што сега можеме многу работи да ги пробаме пред да ги купиме, а нашите предци ни жена не можеле да ја пробаат пред да ја земат
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ми помогна да сфатам дека навистина бараме преку леб погача....сега знам дека се ми е заслужено..
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тажна фаца личи на исклоцан газ
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...а многумина мислат дека во газот на непријателот ќе најдат заштита
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не, особено кога добиваме нешто кое не сме го заработиле.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala bogu !
..shto si zasluzil...toa dobivash ! ...iako ima i iskluchoci od toa pravilo.
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешевме затоа што не знаевме, ама бар беше интересно
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма дали го заслужуваме...?!??
кој може да суди... да процени... да смени...? |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што ќе скинеш, тоа ќе крпиш.
Што ќе сееш, тоа ќе жнееш. Што ќе зготвиш, тоа ќе сркаш. И ова не е никаква филозофија, туку животна очебијност уочена од прадавнешни времиња. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сами сме креатори... на својата судбина.... во длабоко функционална суштинска смисла... квантно научно докажана... и искуствено потврдена... тоа сакаш да кажеш...? па дури и ќе се сложам... со тоа... ама... сложувањето е убиец на дискусијата... |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ваквите теми просто молат, ТРОЛ МИ БЕЈБИ
Што да кажеш а да држи вода? # Некој уплатил лото, дал 100 денари a добил 100.000 денари. # Некој цел живот р`мба за 100 евра на месец, и цел живот не украл ни едно црвливо јаболко. # Некое дете секоја втора ноќ клечи надвор додека пијаниот татко што го исфрлил на клоци ја убива мајка му од ќотек. # Некој свесно си ја бара бељата и бељата го наоѓа него, па после „криво је море“. Јас заслужувам три дена забранет пристап, затоа што воопшто пишувам коментар на ова прашање Изменето од ПодВодно - 12.Јануари.2013 во 21:50 |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како често влегуваш...Многу веројатно ова со забранетиот пристап
во поинаква форма и да ти се исполни |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Орка сепак овој пат вредеше да влезам и да го заслужам твојот љубезен коментар |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Taka e, kakvi sme nie
|
|
Внеси реплика | страница <1 15161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |