|
Дали сте љубоморни во врска со партнерот? |
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Автор | ||
snajder
Нов член Регистриран: 17.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ако партнерот сака да те изневери твојата љубомора сигурно нема да го запре. |
||
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno taka. Vie mozete da go kontrolirate kade e sto pravi, a koga ke si legnete doma, moze i vo 5 sabajle da ve izneveroi ako saka..
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
boli glava
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 30.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Problemot proizleguva od detstvoto,od nasa dve tri godisna vozrast. Ako previse sme ostavani doma sami,toa se odrazuva podocna vo nasite vrski! J as se vnesov profesionalno .Prostevajte. |
||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tocno problemite na mnogumina se od detstvoto, nedostatok na ljubov od roditelite, prisustvo na losi sceni koga roditelite verbalno se raspravale, potoa alkoholizmot vo semejstvoto...aj da ne zapochnuvam i jas.Otidovme nadvor od temata.
|
||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||
maja 30
Сениор Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Slovenia Статус: Офлајн Поени: 271 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne sum ljubomorna ama onoj mojot vo početokot mnogu beše od iskustvo znam deka vrskata vo početokot so negovata ljubomora prosto ja gušeše.i zatoa toa e pravo maltretiranje
|
||
Antoaneta
Сениор Регистриран: 06.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 292 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum
|
||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne sum ni jas. Ljubomorata e nepotrebno cuvstvo so koe moze samo da si napravis tenzija sam/a na sebe i problemi vo vrskata! |
||
Veni Vidi Vici
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
problemot e vo toa kolku sakaat da si igraat so mene , ljubomora ne moz da se javi kaj mene ako nema potreba ,toa ne e ljubomora nego curata saka "vrukina" okolu nea da privleci paznja i se javuva gadnoto cuvstvo na macnina vo stomak i ti idi sto li ne na pamet , ne znam od koe dobrostoenje da mi se javi ljubomora , kas sekoj coek razlicno . Primer flerta so drugi , se praj k*rac , pa necemo gledati taj film . Pa posle ke ja manijaci nekoj pa aj molim te hektore ostaj go bezzabi , samo razmisluvam koj da go ostavam bez zabi , taa sto si "bara" nesto ili manijakot koj nasednal na provokacija , ama se mislam nea da i gi iskrsam zabite
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sekogass ljubomora ........sto znam .....nekoj rekol deka levoto i densoto oko ne si veruvaat ....taka da ............ljubomoren tip ..........no ne kako pasija ...tuku vo normalata.....podobro recceno sumnjicav tip,,,,ali ubava e ljubomorata pokazuva ljubov ..eve nedelava ...za prv pat uspeav malku da ja pobedam .....no kke vidime
|
||
......
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa normalno deka ke nemas ljubomora , koga nema uslovi za stvaranje
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mora sekogas da ima ljubomora ..................no ne samo pomegju partnerite ..... ima i na rabota ,,,,,na ulica ...pomegju drugarite ,,,,,,,,ima sekade...... |
||
......
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako mozi da ima sekogas ljubomora ako stvarno se sakas , kako mozi da ljubomoris so drugarite ako ima vzaemno postovanje i edinstvo vo drustvoto , ne mozam nikako da razberam poinaku
|
||
|
||
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
drugar ako ja nema taa ljubomora ....svetot ne bo postoel ......mora da bide taka.........da ti dava nesto sila za da uspess.....nesto pottik za da se boriss i toa da go imass........
|
||
......
|
||
Внеси реплика | страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |