![]() |
|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 30> |
Автор | ||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ако таа ти рече: „ Треба нешто сериозно да разговараме“, не губи време да ја слушаш туку веднаш почни да лелекаш
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ако сакаш да бидеш драг, треба да оставиш сладок траг
![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
A sto e toa sto ne go sakame
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Не баш се'. ![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
zbunet,izvini!
hmm.... i.. sto sakaat zenite zbunet?
![]() |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
|
Ne, ne igrame taka, familii nemoj da mesas
![]() |
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
koga znam sto sakam,go dobivam
koga neznam,me odminuva
![]() |
||
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Не знам што другите сакаат, ама знам што јас сакам..
Многу општа е темава
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
...ne znam tochno shto sakame...ama sakame se'...
![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
|
.
Изменето од ZeZnAtA - 18.Декември.2012 во 12:23 |
||
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Непријатно и’ е кога ја мерка некој кој и’ е непријатен и гледа колку е можно повеќе да сокрие, но кога ја мерка некој кој и’ се допаѓа, тогаш суптилно го проширува видикот
![]() |
||
![]() |
||
|
Ne e tolku tesko da legnes nekoja, iako ne ja sakas, i bas zaradi toa tesko e da i' dokazes deka ja sakas iako ja sakas
![]() |
||
![]() |
||
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
|
Е тука не се согласувам..тоа може само за плакнење очи
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |