|
Добрососедско ми е |
Внеси реплика | страница 123 34> |
Автор | |
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 19.Декември.2012 во 09:29 |
Тема за добрососедство
ептен раматична тема |
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://life.dir.bg/news/big-brother-12651847?nt=5
“Когато участвах в балканския Big Brother моята собствена държава не ме подкрепи толкова, колкото българският народ през последния месец. Само преди няколко седмици тук никой не ме познаваше, но въпреки това зрителите ми дадоха шанс и ме опознаха. Затова тази победа ми е особено ценна”, разказа Никола. ”Тогава бях единствен македонец, беше ми тежко. Трябваше да говоря на сръбски, за да ме разберат. А тука, в България, си говорих без проблем и всички ме разбираха”, сподели Лестер. Изменето од d4 b3 - 19.Декември.2012 во 09:39 |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе Плевнелиев |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе ти ја оставам темава некое време ПОД УСЛОВ СИТЕ офтопици од политика да си ги пишуваш тука а не по темите. Океј?
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако всички го разбираха, зошто тога има превод от видеото???
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
разбрав за офтопиците благодарам за разбиранет за онтопиците да ставам ли нова тема или може и онтопици овде? |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еј, не си играј со моето празнично расположение
|
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е кога не ти е празнично несмеам |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
што празнувате бе во среда
Изменето од d4 b3 - 19.Декември.2012 во 14:57 |
|
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Свети Никола бе
|
|
|
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аааааа
Премиерски ден имате |
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=122012845145&id=9&prilog=0&setIzdanie=22760
Според историчарот Михајло Миноски, не треба да се прават никакви историски помирувања оти, како што вели, во науката важат аргументите и нема место за отстапувања. се случувам со историчарот историата е наука - во науката нема отстапки аргументи аj екшан со аргументите |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://novamakedonija.com.mk/NewsDetal.asp?vest=122012913198&id=13&prilog=0&setIzdanie=22760
Јас имам братучеди од сите соседни нации. jас има братучедка во Франция братучед во Полша неколку во Унгария кое е општото помегу брачедите? дедовците и бабите значи нема потреба со братучеди да докажуваме идентитетот на бабите и дедовците |
|
Внеси реплика | страница 123 34> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |