|
Журка кај мене !!! |
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Автор | |
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Милото тоа.. лоу шпијано..
дано бе мила уствари пиевме сите заедно кога ке видиш, ама и повеке се смеевме.. Него супер журка браво мора да се повтори траеше до 04 сабајле |
|
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e stvarno sramota....samo so se razbudiv site begavte nakaj doma......
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
izgleda kasno si se razbudil prijatele
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be rano stanav.....4 na sabajle..........
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I tolku od zurkata?
Dajte uste detali....
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah be lu si ja propustil zabavata |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e kako da ne....jas cel den se zurkav.......
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
значи беило крш, ама некој е свесен , некој не е , па сеа му раскажуваат
|
|
Motivation is game in my hands
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лоу мило супер си помина остај ги овие
Детали мила Антига: Стигнав со другарка ми во 17.00 мртви гладни кога ни кажаа дека скарата ке биде дури накај 21.00 ајдевме пченки, салати, грицки пукнавме од вода и сокови пиејки и на крај малку од скарата јадевме.. На другарка ми не и ја погодија рибата памет за друг пат да не ја слушам и да и ја спремам..( не јаде месо ). После дојдоа дана и блупреер и се згазивме од смеење, значи јадење, пиење, смеење, пеење и се по ред до раните утрински часови.. Браво.. П.с деталот околу лоу и он дојде гладен па пиеше и се напи така гладен... и се разбуди на кулминацијата на журката кога се собираше масата Во 3.30 наутро |
|
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bez asalno meze,nema asalno pienje.......
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa sto se dosle u 17 h? Moram da gi pofalam klavcinjata, mnogu bea ubavi
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
LouWeed
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja dojdov u 19....ali kao pamtam pokanata vazeze od 17h
|
|
Antiqua
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj kazete koj drug se opi!
A domakinot, se pokaza li?
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Внеси реплика | страница <1 1213141516 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |