![]() |
|
Што сакаат жените од мажите??? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 30> |
Автор | ||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
.
Изменето од ZeZnAtA - 18.Декември.2012 во 12:23 |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
![]() |
||
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
|
...ne znam tochno shto sakame...ama sakame se'...
![]() |
||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
Не знам што другите сакаат, ама знам што јас сакам..
Многу општа е темава
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
|
koga znam sto sakam,go dobivam
koga neznam,me odminuva
![]() |
||
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ne, ne igrame taka, familii nemoj da mesas
![]() |
||
![]() |
||
|
zbunet,izvini!
hmm.... i.. sto sakaat zenite zbunet?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
Не баш се'. ![]() |
||
![]() |
||
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
|
A sto e toa sto ne go sakame
![]() |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Ако сакаш да бидеш драг, треба да оставиш сладок траг
![]() |
||
![]() |
||
|
Ако таа ти рече: „ Треба нешто сериозно да разговараме“, не губи време да ја слушаш туку веднаш почни да лелекаш
![]() |
||
![]() |
||
|
Еднаш таа ќе победи, ниеднаш тој...и така, ама важно да не се предава
![]() |
||
![]() |
||
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
|
Мислам дека после се'...
ја бараат базичната дефиниција на она што се вика... љубов... к... ... без тоа... се што бараат губи смисол... ![]() |
||
![]() |
||
|
Додека те сака, те сака, а после си за неа кака
![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
![]() ...toa!
![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |