IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни во врска со партнерот?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни во врска со партнерот?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 18>
Автор
Порака
snajder Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 27
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snajder Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 22:33

Ако партнерот сака да те изневери твојата љубомора сигурно нема да го запре.

Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 22:37
Tocno taka. Vie mozete da go kontrolirate kade e sto pravi, a koga ke si legnete doma, moze i vo 5 sabajle da ve izneveroi ako saka..
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 22:38
Originally posted by snajder snajder напиша:

Ne ma , no mislam deka ljubomorata doprinesuva za eden vid "maltretiranje" na partnerot, sekojdnevnoto prasuvanje so koj si kade si, e eden vid na tortura.Seto ova ke me otrgne od nego, taka da sleduva razdelba.A znaete li kolku devojki se sudruvaat so bolno ljubomorni tipovi so koi ne mozat ni vrskata da ja prekinat,togash sleduva zakana,fizicho maltretiranje...no ova e za druga tema
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 22:47
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by snajder snajder напиша:

Ne ma , no mislam deka ljubomorata doprinesuva za eden vid "maltretiranje" na partnerot, sekojdnevnoto prasuvanje so koj si kade si, e eden vid na tortura.Seto ova ke me otrgne od nego, taka da sleduva razdelba.A znaete li kolku devojki se sudruvaat so bolno ljubomorni tipovi so koi ne mozat ni vrskata da ja prekinat,togash sleduva zakana,fizicho maltretiranje...no ova e za druga tema

Problemot proizleguva od detstvoto,od nasa dve tri godisna vozrast. Ako previse sme ostavani doma sami,toa se odrazuva podocna vo nasite vrski! J as se vnesov profesionalno .Prostevajte.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 22:52
Tocno problemite na mnogumina se od detstvoto, nedostatok na ljubov od roditelite, prisustvo na losi sceni koga roditelite verbalno se raspravale, potoa alkoholizmot vo semejstvoto...aj da ne zapochnuvam i jas.Otidovme nadvor od temata.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
maja 30 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Август.2006
Локација: Slovenia
Поени: 271
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja 30 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 23:17
 ne sum ljubomorna ama onoj mojot vo početokot mnogu beše od iskustvo znam deka vrskata vo početokot so negovata ljubomora prosto ja gušeše.i zatoa toa e pravo maltretiranje
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 23:39
Ne sum
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 11:28

Ne sum ni jas.

Ljubomorata e nepotrebno cuvstvo so koe moze samo da si napravis tenzija sam/a na sebe i problemi vo vrskata!

Veni Vidi Vici
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:06
problemot e vo toa kolku sakaat da si igraat so mene , ljubomora ne moz da se javi kaj mene ako nema potreba ,toa ne e ljubomora nego curata saka "vrukina" okolu nea da privleci paznja i se javuva gadnoto cuvstvo na macnina vo stomak i ti idi sto li ne na pamet , ne znam od koe dobrostoenje da mi se javi ljubomora , kas sekoj coek razlicno . Primer flerta so drugi , se praj k*rac , pa necemo gledati taj film . Pa posle ke ja manijaci nekoj pa aj molim te hektore ostaj go bezzabi , samo razmisluvam koj da  go ostavam bez zabi , taa sto si "bara" nesto ili manijakot koj nasednal na provokacija , ama se mislam nea  da i gi iskrsam zabite
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:10
sekogass ljubomora ........sto znam .....nekoj rekol deka levoto i densoto oko ne si veruvaat ....taka da ............ljubomoren tip ..........no ne kako pasija ...tuku vo normalata.....podobro recceno sumnjicav tip,,,,ali ubava e ljubomorata pokazuva ljubov ..eve nedelava ...za prv pat uspeav malku da ja pobedam .....no kke vidime
......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:15
pa normalno deka ke nemas ljubomora , koga nema uslovi za stvaranje
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:17

mora sekogas da ima ljubomora ..................no ne samo pomegju partnerite ..... ima i na rabota ,,,,,na ulica ...pomegju drugarite ,,,,,,,,ima sekade......

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:26
kako mozi da ima sekogas ljubomora ako stvarno se sakas , kako mozi da ljubomoris so drugarite ako ima vzaemno postovanje i edinstvo vo drustvoto , ne mozam nikako da razberam poinaku
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 12:33
drugar ako ja nema taa ljubomora ....svetot ne bo postoel ......mora da bide taka.........da ti dava nesto sila za da uspess.....nesto pottik za da se boriss i toa da go imass........
......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 18>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.