|
Misterioznata spasija od bitola |
Внеси реплика |
Автор | |
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 12.Декември.2012 во 19:22 |
Devojkata koja e od bitola za koj mnogu zboruvaat deka e edinstvenata devojka so najgolema negativna energija vo samata sebe.Obicno mnogu zboruvaat deka postojat opasni i zlobni ljuge nasekade niz svetot za koi losoto e nivno ispolnuvanje,toa se slucuva i so spasija koja edinstvena rabota sto ja ispolnuva e koga nesto loso ke mu se slucuva na ostanatite niz celiot svet a nejze ja pravi toa srekna dali e toa zemjotresi poplavi zrtvi taa vo tie momenti e najsrekana, najispolneta i najzadovolna vo sopstavenata dusa,cudno no vistinito spasija ni do den denes ne moze nikade da se vraboti vo Bitola ma makar ni vo obicna prodavnica ni higienicarka samo poradi nejzinata zloba,i den denes e bez rabota i ispolneta so losi raboti sto ja pravat srekna,malce smesno no vistinito zalosno bez komentar ...
Misterija koja se zboruva niz mnogu kafulinja vo Bitola .....
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја мислев БТ голем град, а вие трачарите ко пред коперација...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НемогуЧе ....
И после Радовиш било мало место ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дајте слика да ја видиме како изгледа таа мистериозна личност .
Изменето од емил - 12.Декември.2012 во 21:45 |
|
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Спасија.
Едно време на шанк работеше и многу добри коктелчина со полониум и цијанид правеше па сега и вадат муабети на типката... Ако си излезен повеке време на ладното можи и филм да ти се направи за брат му на Спасија,Добре-теророт,ама тоа е друга приказна и се раскажува на - 25 ,во кафулињата Битолски. Изменето од Alekxandar - 14.Декември.2012 во 18:45 |
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На цуцата и треба ќотек у вреќа, ете тоа.
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја знаеш ли цуцата лично? Јас не ја познавам, па така мислам дека повеќе на овие трачарите им треба ќотек во вреќа. |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |