|
Пази што правиш се снима |
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 241> |
Автор | ||||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
ccccc ama nitu laki nitu ti neznaete na kogo....
|
||||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
...ne me vleci za jazik
|
||||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
e ako de... pushti slobodno... jas nema nishto da brisham ...oti sum hrabra i znam deka srekjata me chuva od "lukaviot".
|
||||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||||
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Баш околу времето сакав нешто да пишам де
Ама ај си велам ќе генерализирам...А можеби некој лично ќе го сфати моето радикално* гледиште околу времето и работата,па непотребно и да го навредам. Инаку нема што да спремам кога ќе дојде времето за тоа,нема ни да ми биде важно истото... *Времето во рамките на саатите,минутите,секундите е само затвор на душата,изговор на измамниците,бегство од сегашноста,страв од непознатото итн итн итн...Не ми се филозофираше де,да не на другите им го трошам времето |
||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
I sega ke glumime demek ne se znaeme koj e koj
Изменето од laki_bu - 12.Декември.2012 во 23:20 |
||||||
|
||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Ama sto baras tamu......toa ne mi e jasno
|
||||||
|
||||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13948 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
,,,,aj shto ja sonuva ,,,tiki kojznae shto sonuval,,,,,,,, Овие податоци се базирани на активноста на корисникот во последните 10 минути Изменето од pajser - 14.Декември.2012 во 09:48 |
||||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
||||||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
....se moze da projde , ama vremeto i posetitelot mi se somnitelni
|
||||||
|
||||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Изменето од gazela - 21.Декември.2012 во 10:10 |
||||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахаххаха Значи чоек не можи ни трач рубрика да читни без да го фатат
|
||||||
Внеси реплика | страница <1 198199200201202 241> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |