IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали вчера или минатата ноќ се сексавте?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 303>
Автор
Порака
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Статус: Офлајн
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 14:08
Originally posted by maja maja напиша:

Нешто околу сексот

Знаете ли дека по КОЖАТА се познава колку сте активни во сексот или не?

Сексот ве прави поубави.Жената во текот на сексуалниот однос произведува значајна количина на хормонит естроген, кој ја прави КОСАТА сјајна и нежна.

Нежно опуштено водење љубов ја смалува можноста од DERMATIT ,црвенило и др. кожни болести.Потта но онаа која се лачи само при сексот ги чисти порите и ја прави кожата сјајна.

Водењето љубов ги согорува КАЛОРИИТЕ кои сте ги добиле во текот на романтичната вечера.

Сексот е еден СПОРТ.Го растегнува и му помага на тонусот на скоро секој МУСКУЛ од вашето тело.Секако дека е многу поугоден од 20 кругови пливање во базен.Испробано кај мене :))

Сексот моментално ја лечи малата ДЕПРЕСИЈА, лачи endorfine во крвотокот кој предизвикува чуство на задоволство и еуфоричност

Сексуално активното тело дава повеќе количини на хемиски супстанци feromoni.Овие супстилни хемиски мириси потполно го возбудуваат спротивниот пол.

Сексот е најсигурно средство за СМИРУВАЊЕ на нервозата.10 пати е посигурно од апаурин

Секој ден по еден бакнеж и ......бакнувањето ја поттикнува плунката на т.н. чистење на забите и го намалува нивото на киселината која е разлог за забен камен. (испробано кај мене, сеуште немам пломба на некој заб :)))

Сексот помага кај главоболката.Секој чин ја опушта напнатоста . (И ова испробано :))

Па вие како сакате мили мои, ја би „удрила „ на секс :))
Па дали ќе водам љубов дење, ноќе, вечер или утре..
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
nindza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Април.2006
Поени: 2457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nindza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 14:53

Da da jebite se deco jebanje je raj , da vas ne bi grdio cika JOVA ZMAJ
OBAVESTUVANJE: gorenavedeniot tekst ne e za ogranicheni - od upravata
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 15:24
Nemav
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
boli glava Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2005
Поени: 477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 15:34

Нешто околу сексот

Знаете ли дека по КОЖАТА се познава колку сте активни во сексот или не?

Сексот ве прави поубави.Жената во текот на сексуалниот однос произведува значајна количина на хормонит естроген, кој ја прави КОСАТА сјајна и нежна.

Нежно опуштено водење љубов ја смалува можноста од DERMATIT ,црвенило и др. кожни болести.Потта но онаа која се лачи само при сексот ги чисти порите и ја прави кожата сјајна.

Водењето љубов ги согорува КАЛОРИИТЕ кои сте ги добиле во текот на романтичната вечера.

Сексот е еден СПОРТ.Го растегнува и му помага на тонусот на скоро секој МУСКУЛ од вашето тело.Секако дека е многу поугоден од 20 кругови пливање во базен.Испробано кај мене :))

Сексот моментално ја лечи малата ДЕПРЕСИЈА, лачи endorfine во крвотокот кој предизвикува чуство на задоволство и еуфоричност

Сексуално активното тело дава повеќе количини на хемиски супстанци feromoni.Овие супстилни хемиски мириси потполно го возбудуваат спротивниот пол.

Сексот е најсигурно средство за СМИРУВАЊЕ на нервозата.10 пати е посигурно од апаурин

Секој ден по еден бакнеж и ......бакнувањето ја поттикнува плунката на т.н. чистење на забите и го намалува нивото на киселината која е разлог за забен камен. (испробано кај мене, сеуште немам пломба на некој заб :)))

Сексот помага кај главоболката.Секој чин ја опушта напнатоста . (И ова испробано :))

Па вие како сакате мили мои, ја би „удрила „ на секс :))
Па дали ќе водам љубов дење, ноќе, вечер или утре..

De be Maja si stanala ko banja Koviljaca,od se zivo lecis so seksov
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 16:09
More kakov sex ni dava vladava,sade orgazmi
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 18:38
Originally posted by boli glava boli glava напиша:

More kakov sex ni dava vladava,sade orgazmi

Se e ultra do kraj ne istostuva!! Mazo ni mava kao i da e

aj mozsa ke se smirat strastite
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 18:40
ne
a trebase li?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 19:52
Ultimate sex
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 19:54
SEX E EBAVANJE?
.... UPM AMA KASNO PALAM
Кон врв
Antoaneta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јуни.2006
Локација: Macedonia
Поени: 292
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antoaneta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 23:27
...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај boli glava Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 23:57

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 09:56
Не
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 10:14
I jas...
bese mnogu zesko... :(
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2006 во 10:15
bogami na ova zeskovo infarkt moze da mavni u picku materin  
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9899100101102 303>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.