IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Самоубиство
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Самоубиство

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 84>
Автор
Порака
vivi1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Легенда

Регистриран: 20.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 18941
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vivi1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2012 во 14:47
i sto kaza sega глупчо
vivi
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2012 во 19:28
Сакаат да бидеш нерасположен, глуп, потчинет и склон да се самоутепа. Те мразат ако си насмеан, паметен, кој знае да се спротистави и кој сака да живее. Па сеа ти види каков ќе решиш да бидеш среќа
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2012 во 19:56
ona sto im mislam na drugite mene da me snajde,ona sto mi mislat niv da gi snajde среќа

Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2012 во 22:31
Самоубиство е казна за светот со твое непостоење, кому не му е гајле за твоето постоење среќа
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 11:32

Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 13:35
Да им веруваш на политичарите е рамно на самоубиство голема насмевка
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Декември.2012 во 13:43
истото  е и со обложувалниците

Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Декември.2012 во 15:02
Originally posted by Martin87 Martin87 напиша:

EEE prijatele a sto ako ti kazam deka "zimata" kaj mene ne proaga veke 10 godini i bas naprotiv kako vremevo proagja se poise i poise se "zazimuva" Da ne bea moite dobri roditeli jas odamna ke zaminev na ovoj svet. Tie se edinstveni luge sto seuste me sakaat na ovoj svet, ama za zal stari se i naskoro ke gi izgubam. E tek togas ne ke imam pricina da bidam na ovoj svet

I jas ednas taka vikav... deka ziveam za niv...da ne gi razocaram...ne sakav da patat uste poveke...ne, ne..tie ne go zasluzuvaat toa... Roditelot ne saka da si go zakopa deteto, zosto jas da sum vinovna za nivnata bolka?

Pred nekoj mesec dodeka bev na odmor, posle edna kavga po telefon so licnosta sto najmnogu ja sakam na ovoj svet... sednav pokraj moreto...i razmisluvav...
Jas sum totalna propalica...celosna sprotivnost na toa sto moite roditeli sakaat...od ambiciozna licnost, polna so zivot se pretvoriv vo mlitava, mrzliva, bezvredna...
I niv gi nervira toa..i gi boli... i se lutat... no i pokraj toa neizmerno me sakaat.... Si mislev..jas ne ziveam za niv...mozebi ziveam za del od nivnata srekja(zatoa sto ako me nema bi bilo taga) ... no jas ne se sakam sebesi nitu ovoj zivot..Togas sto baram tuka? Zosto sum na ovoj svet?

Duri i da gi nema, jas pak ke prodolzam da ziveam...pricini za zivot se naogjaat na sekoj kjosh, treba da ziveeme poradi sebe ne poradi drugite...

I vcera na mojot rodenden posakav da sum mrtva...duri i na sala rekov tu be i ovie me zeznaa, nema da e kraj na svetotизненадување i podrazmisliv... taka samo bi izbegala od problemite...a toa ne lici na mene... I si go zemav vinceto i preterav so pienje... aj jas se "izlekov" ... se do drugiot moment koga ke pomislam deka ne sakam da postojam... mozebi togas nema da imam inspiracija za zivot...koj znaeзбунетост

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2012 во 10:39
 Живеам затоа што не сакам да ја повредам личноста која што ја сакам и која што ме сака неизмерно многу, но не можам да го исклучам фактот дека живеам и за себеси. Често пати ме преплавуваат анксиозни напади, а и депесијата си зазема замав како последица од одредени настани кој што се случија - но на крајот од денот секогаш се борам за својот живот, јас сум таа која што се бори. 
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
LiDivio Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор

Регистриран: 19.Мај.2010
Поени: 7265
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LiDivio Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Декември.2012 во 13:22
Originally posted by емил емил напиша:

истото е и со обложувалниците

не би се сложил... некогаш и ти можеш да ги зафркнеш обложувалниците, а политичарите не можеш. не зборувам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2012 во 13:35
Од толку теми не ми е јасно како баш овде ви дојде до смеење и зезање. изненадување
Кон врв
dejanpp Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2008
Поени: 893
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај dejanpp Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Декември.2012 во 18:19
ima golema povrzanost pomejdzu funkcionitajneto na crniot drob i samoubistvata i vrz osnova na toa e sozdadena droga koja moze da go natera covek na samoubistvo lek za toa e detoksikacija.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2012 во 16:50
Кој пуши цигара додека седи на шоља вдишува два типа на дим голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2013 во 18:03

Уште една силна внатрешна борба... упм веќе.не

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7475767778 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.