IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Вагина, Kлуч зa ситe врати или ....?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Вагина, Kлуч зa ситe врати или ....?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
Автор
Порака
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Статус: Офлајн
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 00:58
epa sekoj gleda na situcijata kako sto mu odgovara,...jas edno ke kazam- dojdete pa uverete se..nemam potreba da velam kaj nas e loso,ovde podobro...znam deka kaj nas ima takvi devjki...no ima i mnogu sto ne se spremni se da napravat samo za podobra keriera...pred se bitni se vrskite(kablite) za kaj nas...a i segde.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 00:59
Originally posted by Julija Julija напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

taka e majice,.........se dodeka site se ubedeni deka sekade e isto ,duri i polosho,....nema da mu svetne na narodot,....ama,togash ke bide kasno!

Знаеш брза, сепак е исто, само што таму имаш кому да се пожалиш за сексуално малтретирање... Затоа е различно...Страв лозје чува...
E toa e toa DRZAVA -so ZAKON
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:01
Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by engie engie напиша:

Jas isto znam deka ne taka vo UK.Ne moras nisto da nudis za da dobies dobra rabota, nitu pak da licis ko model.Ako mozat da zarabotat na tvojot trud togas ke te vrabotat bez prasanje.Se se vrti okolu parite, zasto seksot kako sto rekov e najmal problem.
Da engie i vo Italija seksot e najmal problem, spomnav pogore kako se doagja do rabota

А зар овде не се доаѓа тешко до работа? Не сите ги шират нозете за да го постигнат саканото...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:02

Originally posted by Julija Julija напиша:

Originally posted by brza brza напиша:

taka e majice,.........se dodeka site se ubedeni deka sekade e isto ,duri i polosho,....nema da mu svetne na narodot,....ama,togash ke bide kasno!

Знаеш брза, сепак е исто, само што таму имаш кому да се пожалиш за сексуално малтретирање... Затоа е различно...Страв лозје чува...
E toa e toa DRZAVA -so ZAKON

и со некој што го спроведува...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:03
A dali se gleda na prosekot so koj si diplomiral ovde Julija ili TATO KE ME VRABOTI I BEZ PROSEK...ne sporedlivo e ITALIJA, UK, i sekoja druga clenka posebno na EU so MK
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:07
Јас имав изузетно висок просек и се вработив со просек...таму кај што јас работам се гледа само тоа и што си работел и сработил претходно... Имам пријатели кои се вработиле исклучиво со својот просек и заради своите способности...само тие две што ги спомнав претходно ми ја расипуваат сликата....
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:08

a,be ke se vrtime vo krug?,................e,pa gledash li deka ne e isto sekade,....koga ne vi vladee zakonot tuka,........

Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:11
gledajte ova bese ...mislam temava bese da si prizneme,...jas vikam fala bogu ne sum napravila takva teska glupost..po se izgleda nikoja od nas ne napravila takov lapsuz...no ete za zal ima nekolku sto ni go unistuvaat imidzot..no dokolku si stoime do svoeto se ke bide ok...zasto vistinata ke izleze na videlina.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:11
А што да правиме брза ... дај решение на проблемов ...јас не сум правник, ниту ме интересира правото... само правдата
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:13
Taman rabota da nema vraboteni so prosek,no poveketo ne se a vas odma vi smetaat zatoa sto so vash trud,davanje se od sebe, vlozuvanje ste stignale do toj uspeh i nekoja so seksi suknjichka i bez prosek ti e sega koleshka i taa veruvaj ke se iskaci skalilo pogore i pogore dodeka ti ke se utepash taka receno so tvoj uspeh i zalaganje vo se, ama ke cekash...a ako ti opali sreka ili ima nedostatot bash od toj kadar e togash Julija ke ti se otvori vratata i srekata i ke napreduvash spored zaslugata..
Кон врв
kokomoko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2006
Поени: 1363
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokomoko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:15

da zatoa sto za ........ i drzava se prodava ...................teorija vo mojata glava koja ja pocituvam .........lele ......zosto ne mozeme da odoleme ,,,,

......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:17
Originally posted by engie engie напиша:

gledajte ova bese ...mislam temava bese da si prizneme,...jas vikam fala bogu ne sum napravila takva teska glupost..po se izgleda nikoja od nas ne napravila takov lapsuz...no ete za zal ima nekolku sto ni go unistuvaat imidzot..no dokolku si stoime do svoeto se ke bide ok...zasto vistinata ke izleze na videlina.
E engie da e se taka fino vistinata ke izleze na videlina ama taa so picica ke e ministerka a jas seuste ke sum obicen smetkovoditel (sepak fala Bogu sto me posluzi srekata i sum vo zemja koja moze i mi nudi sigurnost mene kako i na moite pokolenija koi ke sledat od mene, MK ja sakam ama realnosta e druga osobeno vo poslednite 10 godini)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:18

Taman rabota da nema vraboteni so prosek,no poveketo ne se a vas odma vi smetaat zatoa sto so vash trud,davanje se od sebe, vlozuvanje ste stignale do toj uspeh i nekoja so seksi suknjichka i bez prosek ti e sega koleshka i taa veruvaj ke se iskaci skalilo pogore i pogore dodeka ti ke se utepash taka receno so tvoj uspeh i zalaganje vo se, ama ke cekash...a ako ti opali sreka ili ima nedostatot bash od toj kadar e togash Julija ke ti se otvori vratata i srekata i ke napreduvash spored zaslugata..

Точно е, така е на повеќе места, ама овде кај што работам, имам барем една предност пред неа, а тоа е угледот... Можеби ќе немам толку пари колку шмизлата и најверијатно подоцна ќе стигне успехот, ама кога ќе стигне, мојот углед ќе биде каде-каде... А угледот отвара пак добри можности   

Изменето од Julija - 20.Август.2006 во 01:19
Кон врв
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Август.2006 во 01:19
Aj voa so zemjive... ima tamu edna tema za toa, so sea tuka... aaa a.. ako se razmaam...ajde kazujte sto kluc imate vie.... ( takva e temata-so sum jas kriv )
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.