![]() |
|
Вагина, Kлуч зa ситe врати или ....? |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | |
m-free ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 19.Август.2006 во 22:52 |
Moze li zenata so svojata picica da gi otvori site vrati ili sepak nekoi se sepak zatvoreni...
do kaj moze i kaj e crvenata linija....? mnogu dvojcinja u sredno se plateni so picica... uste povece (MNOGU POVECE) 6-ki na fakultet se plateni so picica... mnogu vrabotuvanja se ...... mnogu unapreduvanja na rabota se ..... koja zena ima "jajca" da bide iskrena na temava POVELETE.... |
|
![]() |
|
snajder ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mozebi ne site ama poveketo
|
|
![]() |
|
m-free ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 243 |
da da ...
rekov "mnogu devojcinja ...." potoa "uste povece"....itn... vo nikoj slucaj SITE.... no kolkav e procentot....i koja e crvenata linija.... za devojkite...sto bi bilo toa ako nemozete nikako poinaku bi go platile so picica.... toa e sustinata na temava... |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Ke bidam iskrena na temava, nikogash ne mi pomognala kako sto ja narekuva m-free picica za vo sredno, fakultet i vrabotuvanje, zatoa sto zad mene stoese TATO:), no so ova ne znaci deka ke ja upotrebev ako go nemav tato :)
Изменето од maja - 19.Август.2006 во 23:49 |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
E sega znam jas zosto nisto ne sum postignala..ne sum davala picica...sto ne mi kazavte porano...moze ke uspeev vo nesto
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
SHTO?!,...........stvarno go mislish toa?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Pa eve taka vikaat bilo...pa dojdov do zakljucok deka dodeka bev vo Mk ne sum uspeala zasto ne sum nudela nesto...pa morav da kidnam u stranstvo da napravam nesto od sebe..zasto nema fajde od mk
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Познавам две девојки кои за време на студиите, ај благо да се изразам, го користеа својот шарм
![]() ![]() ![]() ![]() Лично за мене... самата идеја за такво нешто ми е одбивна ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
А зар во Англија не е слично? Јас мислам дека не е само овде така, туку секаде... |
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Vo anglija za "picica" ne e problem ,ke gi dobies i bez da ponudis nesto.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Vo Italija ne pali "PICICA" kolku sakash da ja nudish nema da dobiesh nisto.Dodeka ne zapnesh dobro so studii, cesna rabota ke si najobicen NIKOJ
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
ostana julija bez zborovi,...................a,tolku beshe ubedena deka sekade e kako i ovde,.................kako shto si misli i ostatokot od populacijata na zemjava,....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
не бе, не видов дека се пишувало нешто...
![]() А јас пак сум убедена дека е како овде, можеби не во толкава мера, но секако дека има... |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |