|
Админии |
Внеси реплика |
Автор | |
Mecio
Нов член Регистриран: 08.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 08.Март.2012 во 11:42 |
Жашто ставате админи кои не треба да бидат админи бидејки неможат да бида играат со cheat со aim со wh сите се жалат на серверот и јас се пожалив му викам ајде нема смисла гаси и тој ме банира а тој админ е "bot" проверете го не е како шо треба се ок
|
|
akukacaka123
Нов член Регистриран: 14.Април.2012 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe mene mi vikaat deka za da dobijam admin treba da imam steam a 80% od adminite nemaat steam ako sakate ke vi kazam koj nema steam.
i ako moze da dobijam admin na MAX AWP, MAX CS MAPS i MAX HEADSHOT. fala odnapred |
|
Zoran24
Нов член Регистриран: 14.Септември.2011 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DENES BEV BANIRAN BEZ NEKOJA PRICINA VEROJATNO ADMINOT BESE KOGA POCNA DANE PUKA SITE VO GLAVA I TOA MU STANA INTERESNO JAS MU PISAV DA PRESTANE SO GLUPIRANETO NO TOJ PRODOLZI MI SSE OBRATI SO ZBOROVITE STO NE MI BILO JASNO I POCNAV DA GO PCUVAM I DA BARAM ADMIN DA GO BANIRA PORADI NEPROFESIONALNOTO ODNESUVANE COVEKOT BESE SO NIK [V]-FOR-VENDETA NA DUST 24/7 VE MOLAM VOSPITAJTE SI GO RASPASANIOT ADMIN I OTSTRANETE MI JA ZABRANATA ZA PRISTAP KON SERVEROT DUST 24/7
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |