|
Разлика во години: постар или помлад партнер/ка? |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 70> |
Автор | |
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Жените побрзо созреваат и нормално е мажите да се постари, но не екстремно (некаде околу 4-6 години)... јас во никој случај не би сакал партнерката да е постара од мене макар и две години, попрво ќе одберам некоја 10 год. помлада отколку постара... но никогаш не се знае... живот пише романе...
|
|
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
гледај ти...НЕКОЈ да не ти затропа......терај таму со НЕКОЈА...... |
|
Milko01
Сениор Регистриран: 19.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 180 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Помалку од 60 години.....не признавам......
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Razlikata megu mladosta i starosta e samo vo godinite
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тој шо сака помладо месо, сака затоа што побргу ќе му ги најде наочарите и вилицата на тепихот кога ќе му испаднат, а таа бившата, старата му жена, не треба да се лути оти ја остаил оти он у ствари навистина ја сака и за да не се мачи со него на стари години и затоа си зел младо каљаштур...ова јавриче де, кое ќе може да ги издржи таквите му маки
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,aj ,,,,aj samo igraj majtap,,,,,,,koga ke dojdesh na tie godini,,,,,,,,aeee,,,a ti odsega se spremash za togash,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...posle nekoe vreme...zbunet gi bara naocarute i vilicata na negovata mu partnerka koja sakala pomlado meso...
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја уше сеа шпарам за женски робот
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,vo sekoj slucaj poevtino ke te 4ini |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога станува збор за секс разликата и не е толку важна
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ојде дедо во градина
Ојде дедо во градина во градина кај цвеќиња. Тамо најде девојчиња та им вели ем говори: „Ај кажете девојчиња која од вас ќе ме земи?“ Прва вели говори: „А бре дедо, стари дедо избричи си брадичката поткастри си мустаќите јас бре дедо ќе те земам.“ Втора вели говори: „А бре дедо, стари дедо продај си ја кобилата кобилата и колата јас бре дедо ќе те земам.“ Трета вели и говори: „Абре дедо, стари дедо запали си куќичката изгори си бабичката јас бре дедо ќе те земам.“ Си запалил куќичката си изгорел бабичката па се вратил кај момите а моми му побегнале почнал дедо да си плачи да си плачи да си реди: „Стара беше ме крпеше стара беше ми готвеше стара беше ме љубеше и на старост ме топлеше.“ |
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,ovaa ^^^^^,,,,nesho se majtapi,,,,,
|
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Убавината е во разликите, да не беше така сами ќе си седевме во нашата досадна едноличност
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Неблагодарни се помлади, оти ќе ја научиш и после ќе те откачи
|
|
Внеси реплика | страница <1 6162636465 70> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |