![]() |
|
Каква музика слушате |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
BeStSeLeR ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Emin3m & Vrcak |
|
![]() |
|
![]() |
|
walker_girl ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 76 |
Слушам се што ми се допаѓа, не сум определена на
само еден вид музика, мразам кога некој ги потценува останатите и ги
осудува според тоа каква музика слушаат.
Порано слушав рап, го обожавам Еминем, во последно време почнав и rock и искрено некои песни повеќе ми се допаѓаат. Она што рокерите викаат рапот е само зборење и ништо друго, важни се акордите во песната, а раперите па викаат за металот и рокот дека не е ништо друго освен дерење. Од rock и метал ми се допаѓаат некои песни на Metallica, Guns n Roses, Deep Purple (особено Child In Time) Aerosmith итн. |
|
![]() |
|
Julija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Ја обожавам Кармен од Жорж Бисе, потоа ја сакам музиката од филмот Пиратите од Карибите (првиот дел), а многу ја сакам и Ода на радоста... Многу ја сакам и What a wonderfull life... Сакам и некои стари македонски шлагери...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
meerrrii ![]() Нов член ![]() Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
newmetal, hardcore, rock ...ponekad punk |
|
![]() |
|
kandid ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Obozavam grunge(osobeno Alice in chains,Nirvana i Soundgarden),mada postuvam i drugi rock pravci.U celina slusam se so e rock
|
|
![]() |
|
BeStSeLeR ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
I have heavy metal |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
jas ke snimam hip hop pesna a posle se prefrlam povtorno na rok. molete se da mi uspee
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
KaLiNa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8416 |
rokce....ska....punk......
|
|
![]() |
|
Schumacher ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 396 |
Рокенрол само тоа!!!
|
|
![]() |
|
Audiofil ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
MRAZAM TURBOFOLKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK.
|
|
![]() |
|
Dragana ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 07.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Rock Metalo Punk Grunge
|
|
I'm not complete idiot...
Some Parts are missing |
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
ska-punk,trance,punk,rock,d'n'b,emo,reggae i po neso orientalno!
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
|
tomaso ![]() Нов член ![]() Регистриран: 01.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4 |
electro/techno/minimla/progressive i nesto drugo od elektroska muzika so dobra melodija
|
|
минимал = еротика во движење
|
|
![]() |
|
marinka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Септември.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 432 |
progressive?!?
|
|
Denot mi e mal za moite cekori,nokta e premala za moite misli...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |