IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - БИСЕРИ на форумџиите
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БИСЕРИ на форумџиите

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233>
Автор
Порака
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Статус: Офлајн
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Мај.2012 во 01:03
Originally posted by Zeksi71 Zeksi71 напиша:

Подобро ми е еден ден да живеам како човек со достоинство, него 100 години како овца. 

...samo po sebe nema nishto smeshno vo rechenicava ,

...ama  koga ke vidish  koj go ''nashol'' biserov ,

...stanuva urnebesno смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2012 во 11:53

Гонзо на темата: Каква е вашата сексуална ориентација? хи, хи...

Originally posted by gonzo gonzo напиша:

Сексуална ориентација - оженет...смеење

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Мај.2012 во 12:50
navistina sjaen biser!да

..ja pa si mislev  dete e , a ono...''deteto'' ,..deca da ti pravelo !изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2012 во 20:38
Originally posted by Анастеа Анастеа напиша:

Гонзо на темата: Каква е вашата сексуална ориентација? хи, хи...

Сексуална ориентација - оженет...смеење

газење од смеење
Оф, си имал макичкасмеење
Кон врв
gonzo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Мачкозил

Регистриран: 04.Декември.2008
Локација: У дневну
Поени: 3137
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gonzo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Мај.2012 во 22:22
Види како убаво ме разбираат овие мажени и женети...свиркање
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Август.2012 во 14:57
газење од смеење
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Пред 20-30 минути тркнав до продавница паралелно имаат и фурна до неа... ме пратија да купам зејтин.. идам јас со 100-че у рука, кога тетката ми куца на фискална и ми вика 115 денари... Аууууууууу викам од кога? Од денес.. набавна цена е 100 денари, ми вика тетката... и дадов 100-чето и викам чекај ќе ти донесам уште 15 денари...А вика тоа не е ништо, за некој ден лебот 30 денари ќе биде.. Од денес маам строго штедење на зејтин и леб (барем здрав живот ќе живеам).. пржење јок, можда у манџа само и толку.. салата само со сол ќе си јадам (па сеа шкрипела меѓу зуби), ма нека шкрипи меѓу зуби се додека не шкрипи у новчаник.. Нека ни е за аирлија поскапувањето... Бтв, ќе дадам сега оглас откупувам користено масло од сендвичари.. Слушнав упола било поевтино... Барем салатата ќе ми има вкус на помфритче (ако не можам да го јадам барем ќе го вкусам). А мевце па ќе си купувам паштети и саламчиња.. Се пребацувам на здравиот живот тревопасните животни што го живеат.. Можда чат пат ќе си купам од тоа пластичниот (читај растителниот) кашкавал колку да си израдувам душичката малце.. 
Вегетаријан рулззззззззззззззззззз да

газење од смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Септември.2012 во 15:24
Originally posted by Alekxandar Alekxandar напиша:

Значи кога ке дојди да се гласа ние пред 2 месеци бираме гардероба за гласањето ,па одиме по фризери,маникири ,секој ебан ден кичмите ги фрливме во фитнес студијата од кревање железа.
Пенкала купуваме на кило оти дневно трошиме по 3-4 за правилно да направиме кругче.... Денот на гласањето ни доаѓа како второ губење на невиноста.
И за овие избори исто така ке се понавежбаме а за сите кои сакаат да изгледаат убаво и свежо на денот на изборите има убави Талибански експлозивни костумчина во разни дизајни ,купете си по едно и сите на гласање.
Од управата на Талибан-котон ке ви ги дадат по дампинг цена.

газење од смеење
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Септември.2012 во 21:19
најубаво ќе биде така...
ем сите локум ќе ми остават, ем по некоја маица...
а може и капче да остават...

башка маиците се добри за спиење да ги користам...
само што на нив ќе пишува ја ли Груевски ја ли Црвенковски...
па ми е некако непријатно ко ќе ме прашаат со кого спиеш...
а ја со таква маица, не иде...

зато маиците ќе и ги дадам на комшиката...
не пишува на нив којсумјас...

нели...

..брат,кој и да си позитивен бисер имаш од мене.намигнување

..многу убаво стокмено..али она со маиците......голема насмевка

па пола форум спие со Грујо,Црвенковски....Тодоровиќ..Андов.Мислам на маиците бе така им стои..За подобро утре,за лесен деннамигнување.

...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Октомври.2012 во 23:14
Originally posted by Ninja 35 Ninja 35 напиша:

колку што знам, се на се има продадено 65-70 станови....и дека многу поатрактивни се станбените кредити од банките отколку понудата на државата....инаку до сега ќе се испосереа фалејќи се....

газење од смеење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Ноември.2012 во 13:34

Орка на темата за ергенскиот данок газење од смеење

Originally posted by Орка Орка напиша:

Ту бре штета топ ќе беше законов...И приоѓаш на девојка,и нема што да го тупиш...
У стилот на Тошо и праиш...Шццц ти се плаќа данок или не

Кон врв
Schatzii7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unglaublich

Регистриран: 19.Октомври.2011
Локација: Lost somewhere
Поени: 7061
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Schatzii7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Ноември.2012 во 12:09
Гонзо бисерџијатаголемо гушкање во Писмени и состави

Originally posted by џивџив џивџив напиша:

Утре правам писмена по македонски јазик,па ако може да ми помогнете околу темата:.
Ви благодарам однапред.

Сакале да кажат    Младиот човек треба да има партиска книшка во животот за да не се загуби пред време...намигнување

»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 12.Декември.2012 во 09:03
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Декември.2012 во 21:43
Originally posted by d4 b3 d4 b3 напиша:

аааааа

Премиерски ден  имате

да

Koj drug ako ne Da Be....

смеење
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Декември.2012 во 23:42

Калипсо газење од смеење

Originally posted by Calipso Calipso напиша:

СДП..знае некој за у колку е закажан крајот на светот..мислам,треба ли рано да станувамзбунетост

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2930313233>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,717 секунди.