![]() |
|
ВУДУ магија |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
тој е тој ...баба гата...зато за инет му го плескам
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
кај му го плескаш јоки????
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ааааа....не да простиш...ти ги знам јас те*е финтите...зато си се префрлив заедно со моите активности вподрум...хахахаха...ај сеа да те видам
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
е ај види ме ко така
|
![]() |
|
![]() |
|
...злато едно... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
рудник за злато ниеден
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
платина и иридиум едно...
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
...аман бе...никој не се занимават со вуду последно време...чекаме да почниме нашкола
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Nightmare ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 40 |
Jas imam probano vudu, funkcionirat i e zakon.Probajte-nema da zazalite.Za besplatni casoj-OBRATETE SE KAJ MENE!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Belive in who you are,not in what they telling you that you are
|
|
![]() |
|
nightmare...кога почнуваат часовите?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Acid Burn ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 16.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Joki ne znam so tolku zgresila klasnata da te zasluzit, no vo sekoj slucaj vudu magijata e nesto slabo verojatno za postoenje spored mene.
![]() |
|
![]() |
|
...ne znam sto zgresila...ali si zaminavme od kaj nea(za taa od osnovno bese rabotata)...sega si imam nova klasna...vudu-zelbi ne sum dobila za nea...a i bogami premnogu dobra ucenicka bev za da sum necija kazna...za zal ili za srekja...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Emus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1997 |
mozebi postoi ama temava ne e za toa
|
|
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
|
|
![]() |
|
macedonian1 ![]() Сениор ![]() Регистриран: 22.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 136 |
poveke veruvam vo negativna energija otkolku vudu.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |