![]() |
|
Интелектуалки |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Да на интелектуалките им работи фантазијата повеќе |
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Како се класифицираат инетелектуалки?
Диплома на увид или?
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Кога интелектуализмопт ќе го сведеш...
на споредба со туѓата глупост... тогаш тогаш сфаќаш дека релативизмот... е субјективна категорија... |
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
...секогаш сексот го ставаат на прво место.По некое правило секогаш пред сонот.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
којсумјас ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Во кревет...
не постои таква категорија... не ма... не постои... ![]() |
|
![]() |
|
Да ја е**м... постоела... ама... ништо од секс тогаш... |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
:))
|
|
![]() |
|
Интелектуалките се проблем за мене...
секогаш се прашуваат себе си - зошто... и тешко им е да си најдат одговор... оние другите се Ок - они мене ме прашуваат зошто... мене ми е лесно да им одговорам... |
|
![]() |
|
Devojcence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 28.Март.2015 Локација: Skopje Статус: Офлајн Поени: 497 |
Whatever
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |