![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 325326327328329 346> |
Автор | |
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
ekszi88 ![]() Сениор ![]() ![]() In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Само сакам ти да си добро...
![]() |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
![]() |
|
laki_bu ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Zena: “Vama muskarcima je samo do
seksa, a mi zene trazimo paznju.” Muz: “Paznja, paznjaa! Sad ce biti seksa” ![]() |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
...povekje ...ne zboram!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Te sakam bezuslovno, no pod uslov da sum samo jas
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Издржа до сега , можеш уште малку ... со тебе сум
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
На една страна те чека бакнеж, а на друга чоколадо. Што ќе одбереш? А само едно можеш да одбереш
![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Uste .... ![]() fala ti ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Nekogas bese kolku edno smoki, a sega vidi kolkav porasnal, masala
![]() |
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
СДТК ... иако од предходно се знаеше , баш пријатно ме изненади
![]() Тоа што го бараш назад се надевам ќе е во најскоро време
![]() ![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
- Се радуваш што ме гледаш?
- А? - Ништо, зборам нешто безвезе ![]() |
|
![]() |
|
LGBT ![]() Сениор ![]() Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Me boli toa sto ne mi ja vozvrati ljubovta. Mislev deka barem so tebe ke imam nesto poveke. No, se izlazav. Nema da te imam. Treba da pocnam da se priviknuvam na toa, iako ne sakam.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 325326327328329 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |