![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384> |
Автор | |
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
postoi,onoj koj sto dobro se potrudil partnerkata da ne doznae
![]() |
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
![]() |
|
Alekxandar ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Верен маж можи да си најдите во ВЕРО ,по штандовите ги има а и пресни се...
Честито. |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Никогаш, ама никогаш не сум ја изневерил партнерката со која што сум бил во врска или со која сум во брак, а сум имал неколку прилики.. едноставно ме гризе совеста, и секогаш кога ќе сум дошол до степен пред да извршам неверство сум се повлекувал па макар тоа најкукавички изгледало.. Секогаш за борам за тоа што го имам и се трудам да го задржам на најдобар можен начин.
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
жал ми е што само на такви си налетала ![]() постои
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
ZeZnAtA ![]() Сениор ![]() ![]() Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
biseri ne se naogaat taka lesno...
|
|
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
епа во погрешни води пливаш
![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
zosto si tolku sirurna deka ti si vo vistinskite vodi?
|
|
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ако си прв, ќе има и втор, ако си втор кој знае кој втор си по ред
![]() |
|
![]() |
|
Gabriela_S ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
verni se site mazi...nekoj na edna, nekoj na poveke zeni
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ФостоИ... ФостоИ...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
оОоОо Дон Жуан се појавил
![]() |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Ние сме верни мажи бе Санти... само не кажаа дали на жени или на кафани... тоа не разбрав...
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
битно е на чашата да и сме
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
e bravo be..a ja mislev ima ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8081828384> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |