![]() |
|
Последен гледан филм |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 320321322323324 475> |
Автор | |
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Sovrshen nachin da se prikrie ubistvo... Zapochni igra!!! |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Феникс ![]() Сениор ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
![]() |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ....Zhivotot na Otec Lorenzo i Ines,prikazhani preku delata na golemiot Kralski slikar -Francisko Goja... Odlichno filmsko ostvaruvanje na Milosh Forman! |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
![]() ....Ranchot vo Montana gi zblizhi trite sestri povekje od sekogash... Prekrasen film baziran na novelata na Nora Roberts! Изменето од Valerija - 26.Октомври.2012 во 08:15 |
|
|
|
![]() |
|
Calipso ![]() Модератор ![]() ![]() Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
![]() |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
![]() |
|
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ...Me voodushevi filmov... Ednostavno odlichen !!! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Koga mafijata kje stane tvoe semejstvo... Dobar film! ![]() ![]() Изменето од Valerija - 28.Октомври.2012 во 20:59 |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Urbanata legenda za Vragot of Jersey e realna.... |
|
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Најновиот документарец за едно од најголемите имиња во Формула1
![]() Изменето од zabegan - 26.Октомври.2012 во 01:57 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
![]() ....Toj kje bide zacharan od nejzinata ubavina i mistika,nesvesen deka kje stane del od nejzinite loshi igri... Mi se dopadna! |
|
|
|
![]() |
|
![]() ....Prikazna za Profesorot po lingvistika na Bukureshkiot univerzitet koj posle udar od grom se vrakja vo svojata mladost,go zhivee zhivotot od pochetok i negovata sredba so ubavata Veronika koja za zhal ja dozhivuva istata nesrekja -udar od grom i se transformira vo druga lichnost-transmigracija na dushata,zboruvajki jazici koi nikogash ne gi prouchila... Interesen film! Изменето од Valerija - 28.Октомври.2012 во 20:56 |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 320321322323324 475> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |