![]() |
|
Журка кај мене !!! |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
e toa ti si znais...... ![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
aaaaaaaaaaa
nekoj se prai pameten........(pametna) |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ајде ајде.. Како ја направивте работава тешка перверзија.. Секој ке си донесе тао што јаде и пие, така да битна е журка не е битно дали има повеке колбаси.. Јас не јадам колбаси.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Tocno
Sala na strana, kaj mene u dvor, prvo praime salatka, meze, ovo ono, pa palime oginot, pa frlame mesoto, i se zurkame celo vreme !!! |
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
taka go znam zoco...nespontanen so plan u glaata so ke se sluci duri za 3 dena.......
![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Не бе мило супер концепт направи..
Само ме интересира салатата кој ке ја прави ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ja seckati
ja mesati ja bockati... |
|
|
![]() |
|
Па па па па мило не сумњам во твој домакинлук
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Da precizirame... bockati - znaci salatata so viljuska ili? ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Да, салата со вилушка и плус боцкање и вртење на местото од скара..
Сеирџико ни една ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Antiqua ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
mmmmmmm bas mi se prijade salatka! Sopska!
mmmmmmmmmmmmmmmm
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
![]() |
|
ultra ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 2616 |
Taka be Nate da se znae deka PIKNIk ke bide.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
kaj sto ima zeni ...
ima i hormoni... hehe |
|
![]() |
|
Да влечка пикник ке биде, башка и голем двор има Зоки и уште базенот да го наполни и таман ке среди работа
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |