IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Мој став за хомосексуалноста
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Мој став за хомосексуалноста

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9293949596 103>
Автор
Порака
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 15:14
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Ма дај молим те... Многу лоша слика оддава ваква кампања... Не користете деца во вашите иритирачки кампањи.
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 15:39
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Ма дај молим те... Многу лоша слика оддава ваква кампања... Не користете деца во вашите иритирачки кампањи.

Tebe te iritira, nestata ne se sami po sebe iritiracki. Koga stanuva zbor za slikata i koristenjeto na deca e licna tvoja percepcima na nestata, no realnosta e deka ima deca koi pokazuvaat simpatii kon istiot pol, ima isto taka i deca so poinakov rodov identitet od onoj sto se nametnuva vrz osnova na pol. Ova licno jas ne go gledam kako iskoristuvanje tuku poveke kako nezapostavuvanje na ovie pojavi i kaj decata koi sto se najizlozeni na fizicko i psihicko maltretiranje... no makedonstinava seuste se pravi slepa pred razlicnite formi na maltretiranje nezavisno od seksualnata orientacija i rodoviot identitet. Tuka e moderno da koj kolku poveke kriticki nastapuva sprema nestata da tolku e pokul. Ne velam deka e loso da se ima kriticki stav, loso e koga na grub nacin nekomu mu ja kratime slobodata na sebeizrazuvanje.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 15:43

Tebe te iritira, nestata ne se sami po sebe iritiracki. Koga stanuva zbor za slikata i koristenjeto na deca e licna tvoja percepcima na nestata, no realnosta e deka ima deca koi pokazuvaat simpatii kon istiot pol, ima isto taka i deca so poinakov rodov identitet od onoj sto se nametnuva vrz osnova na pol. Ova licno jas ne go gledam kako iskoristuvanje tuku poveke kako nezapostavuvanje na ovie pojavi i kaj decata koi sto se najizlozeni na fizicko i psihicko maltretiranje... no makedonstinava seuste se pravi slepa pred razlicnite formi na maltretiranje nezavisno od seksualnata orientacija i rodoviot identitet. Tuka e moderno da koj kolku poveke kriticki nastapuva sprema nestata da tolku e pokul. Ne velam deka e loso da se ima kriticki stav, loso e koga na grub nacin nekomu mu ja kratime slobodata na sebeizrazuvanje.

Извини што се мешам .. во штипки..

..ама со ова што го болдирав, дали сакаш да кажеш дека децата се раѓаат едноставно....поинаквизбунетост
Никој до сега мислам дека не докажал дека човек се раѓа како хомосексуалец...афинитетите кон нешто не ги стекнуваш кога прв пат ќе ги отвориш очињата...туку многу подоцна...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 15:50
Sum gledala i citala raboti na taa tema, no ne e za tuka. Posle od kompjuter ke pisam poveke.
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 15:53
окииисреќа
ама научно докажаниголема насмевка
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:03
Originally posted by BellaGrandma BellaGrandma напиша:

окииисреќа
ама научно докажаниголема насмевка

vo mene li se somnevas?

aj da ne pravam off topic, stom mozam ke napravam mala spamaza
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (1) Благодарам(1)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:29

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Сакаш да ми кажеш дека е нормална работа во светот некој да постави слика и на неа да напише дека неговото 7 годишно дете има јасно изграден став кон хомосексуалноста и уште на 7 години се декларира како хомосексуалец? Знаеш што.. Можеш да ме наречеш малоумен, ограничен во сваќањата, типичен балканец, и како уште ти сакаш наречиме но за мене а според мене и за огромен дел од популацијата воопшто не е "кул" како што љубиш да се изразуваш, да поставиш ваква слика на интернет и јавно да кажеш дека твоето дете (не мислам на твоето лично зашто знам дека немаш намера да раѓаш) јавно се декларира како хомосексуалец на 7 години. Дали всушност ние "поинаквите љубители на спротивниот пол" цицаме весла или по некоја игра на случајноста потекнуваме од Марс па неможеме да укапираме според вас "нормални" а според нас абнормални појави? Согласно ова што го видов утре сосема нормална ќе стане и педофилијата (НЕ ДАЈ БОЖЕ), или водејќи се по овој терк утре ќе почнат да се поставуваат и слики на машки или женски бебиња како се бацуваат (кои поима немаат што е тоа), и според вас тие веќе уште на 1 година возраст искажуваат јасно дефиниран став кон хомосексуалноста.
Само ќе ти кажам типичен пример ама народски ќе зборувам... Као копиљ т.е у прво оделење кои идевме на физичко се пресоблакавме.. Ние машките увек си ги покажувавме на кој му е поголем.. Дали тоа нас не направило хомосексуалци? Исто така као копиљаци знаевме да се закачаме (неам поима зашо али беше у мода тогаш) и тоа можам да кажам 90 % од сите машки што ги познавав у мое време... Дали тоа не направи хомосексуалци? Фала богу од сите што ги познавав ама ниту еден до сега не се издекларира како геј, напротив сите до еден ама баш сите до еден бркавме женски и праевме нормални ствари...
Така да ќе те замолам, со вакви слики за деца кои на 5-6-7 години јавно и јасно се декларираат како хомосексуалци со цврсто изграден став да не се појавуваш. Искрено ми се гади од таквите објави.
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:36
Treba da si go krijam deteto i da go zaklucam vo shupa li?

I jas nikade ne te rekov tebe ni balkanec ni maloumen nit nisto.. tuka diskutirame.

Drugo, ne mi kazuvaj ti na mene so sto da se pojavuvam a so sto da ne se pojavuvam na forumov. Ti so ovde najmal faktor koj ke mi ukaze sto da pravam ovde. Jas ne doagam na forumov da pravam kako sto mene NRKMKD ke mi kaze. Zosto da bi ja prodolzila diskusijava koga ti i onaka sto i da pisam nema da sakas da go prifatis? A i jas nemam denes osobeno nervi da se raspravam ovde so  nekoj sto ima namera preku nekakva si socijalna mreza sto ne go znam nit pozanvam da mi izigrava gazda.

Ajt pozdrav
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:52
Само продолжете си со ваквиот начин на кампања па после ќе се чудите зашто хетеросексуалната популација е толку против вас...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 16:53
А ти дека имаше намера да ги прифатиш хомосексуалците па јас сега зезнав работа ма ајде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 17:02
Дефинитивно ја немате таа среќа да ве прифатам такви какви што сте, од проста причина што само официјално хомосексуалноста е тргната од светската листа на болести, а неофицијално дијагнозата си стои.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 17:23
Е па добро. Ти благодарам на искреноста.
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 18:49

Treba da si go krijam deteto i da go zaklucam vo shupa li?

Напротив , тоа тек тогаш почнува низ образовниот систем а со детенце од 7 години секако може да се манипулира ...
Сигурно некој не би го терал со сила да е стрејт 
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2012 во 18:50
Никој? Сигурен си во тоа што го кажуваш?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 9293949596 103>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.