|
Неостварена желба |
Внеси реплика | страница <1 56789 31> |
Автор | |
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi sakala da rabotam u nekoja tajna sluzba.. i da bidam veterinar.. I da odam vo NY..
|
|
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas sakam da odam da go vidam BIG APPLE!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eh zelba - igram razno razni nagradni igri - i sakam da mi padne nekakov avtomobil, da ne go vozam krsot na tato- e toa sakam!
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ziveam ciganski zivot so nekoj sto beskrajno go sakam (i toj mene, fala bogu )negde na selo so kup deca i da zaboravam na tehnologija i se
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jebes NYC kade reka od lugje ne znaat kade odat....
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eden den da sum mashko, ama samo eden den :)))
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да се разбудам покрај Џорџ Клуни!
|
|
ohriganka
Сениор Регистриран: 02.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dа се разбудам покрај Џорџ Клуни!
Eh - izgleda sakas da mi go prezemes! Kazi kolku ubava zelba :))))))))))
ti posakuvam da ti se ostvari - ama posle da mi kazis i jas da sum slednata
|
|
ohriganka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nova zelba - samo edna nok da bide moj A. |
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zelbaaa...Da mu go skinam nosot na Majkl Jekson...mnooooooogu sakam da go napravam toa
|
|
|
|
VoNi
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuuuuuuu...mnogu gi imam ali najgolema mi e da se sretnam so nego.........on si znae koj e! |
|
...dreams can take you anywhere...
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neostvarena mi ostana zelbata da se prosetam gola vo Rockefeler Centarot vo New York!
A navistina sakav!
|
|
Veni Vidi Vici
|
|
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da i setam gol po doma na Monica Bellucci
|
|
Come on and be my little good luck charm - |
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште не ти се оствари желбата???? |
|
Внеси реплика | страница <1 56789 31> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |