|
Како стоите со тежината? |
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја имам намалено тежината последниов период, многу обврски и трчање на сите страни. Не сум такво гуде ко што бев ам треба уште многу. Ма не се замарам, не можам.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Si se raspravam jas stalno so tezinata ili pa ona se rasprava so mene
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тас-таман |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
со олкав стомак не ми требаше гума за пливање...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
smilegirl
Група Регистриран: 23.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си имам маки со тежината, ама тоа е.Сакам да ослабам во нозете, сакам ама тешко иде :)
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не стојам.................................кај дебела па и грда....па и глупа....
Супер комбинација
|
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
168-170 цм. со 60 килца и сега сакам да смршам уште две три, ама кад те нече срече ако сакаш утепај се, па не слабееш.
Порано бев 68, па 65 и си имав облини, сега ништо не остана од нив и бидејќи се дебелеам насекаде и слабеам насекаде и градници треба да мењам и цел шифоњер! |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абеее ајде...
ја супер сум со вагата. Еве со вага одам веќе година дена и супер ми е... ај нека ви биди криво , јас сум си 170 со 63 .... и никад не мењам, и никад не се дебелам и никад не ми се случило гардеробата да не ме собира... И пази сад... одиш в кафана , порачуваш македонка и помфрит и пивооооо колку сакаш и после јадиш јапонски ветар пола торта и после пиеш вагон газирани сокови... и ништо... и секој ден одново.. МА ШТА ЧУ КАД САМ САВРШЕН Изменето од volkswagen - 28.Август.2012 во 11:42 |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Уште малку па почнувам да симнувам
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Таман сум
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
si jadam od svoj dzep..i nemam ama ich problem so tezinata.Duri mi fali nekoe kilo za da imam ...
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
слабо
|
|
Никогаш немој да се каеш за нештото што си го направил, ако во тој момент си бил среќен
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум качила 2 килца |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Стандардно... само 85 килца
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Внеси реплика | страница <1 7891011> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |