![]() |
|
Омилен автомобил |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Автор | |
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Јас мислам дека Тојотата е подобар избор, не затоа што јас ја имам, туку затоа што располага со подобри и поеластични и поштедливи мотори!!! Башка Јапонец си е јапонец!!!! Прецизност и пефинетост до крај!!! ![]() ![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сонцето мое го има најголемиот модел на тојота кој ке знае кој корола карина.. не знам преголема е за мој вкус..
|
|
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Еве ти еден поглед на Седанот, бојата и моделто е ист како мојата само мојата има Ал. Бандажи ББС и Веил Сајд Спојлер од позади и Издув АМР. |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Интересно..
Чек да прашам кој модел е овој на Тојота и ке ти јавам.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Карина и не воодушеви премногу!!! Авенсисот да. Но ако збориме за возила достојни за наш џеб, королата можеби од сите други во нејзина класа со бенз.мотори предничи.
|
|
|
|
![]() |
|
Ова е Toyota Corolla 2003 модел.
|
|
|
|
![]() |
|
Најновиот модел на corolla нов не нов, мене лично ми е гломазен..некако многу голем.. Сега точно која корола е не знам ама голема е..
Иначе се мислам помегу голф навистина и тојота..(стило елиминирав ) Некако италија возила не ми се по мерак. Слушајки вака по сите многу се задоволни од голфовите..Таква и класа на кола сакам.. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Сеуште нема нова Тојота Корола!!! Ова што го гледаш е актуелно. Тоа е и на продажба кај нас!!! Тојота, Голф, Стило, Меган, 307, Ц4 се е тоа во иста класа!!!
|
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
SKODA FELACIO
|
|
![]() |
|
Не се гледа сликата горе ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() CITROEN C4 coupeZa mene e nezamenliv za nikoj, sekoj si go fali svojot avtomobil deka e najdobar, za toa sme se odlucile za negov izbor.Koga pocnav da vozam imav Ford fiesta, potoa Fiat stilo i sega C4 koja ne bi ja zamenila ni za Mercedesot S550 sto go ima tatko mi, za mene mercedes e za lugje koi postignale i stvorile se vo zivotot, lugje koi se vo pozdreli godini, zatoa ne menuvam C4 ni za mercedes :) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Zoki_S ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
C4 e OK, no ne mi se dopaga zadniot kraj, voopsto!
Mnogu e loso dizajniran i neprakticen. No dobro, za vkusovite ne se diskutira, neli ! |
|
![]() Come on and be my little good luck charm - |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Zatoa ima C4 berlina za onie koi ne im se dopagja coupe.Sepak e stvar na vkus
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Maja .... mercedes si e mercedes...
No sepak jas preferiram BMW... :) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |