|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 3738394041 54> |
Автор | |||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
,,,,,eve jas prv ne se slozhuvam ,,,ama samo so tebe ,,,,,da ,,,ljubomoren sum ,,,,e aj da vidam nekoj neka ti prijde,,,,mislam ti da mu dozvolish,,,,,,,,,,,, |
|||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
zar ne sum fina so tebe
|
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
pajser toa ne e ljubov!
|
|||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|||||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ljubomora e nedoverba na edniot kon drugiot partner ili megu dvajcata istovremeno...
Sto baras na frizer, pred dve nedeli bese...(a si mislis...abe da ne se zaljubila ovaa vo frizerot i toj vo nea.....) |
|||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Мојата кога оди на фризер само ја прашувам дали е фризер или фризерКА овој пат И секогаш ми е мирна главата
|
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||||
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
vivi
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
NE!
...z koga sme vekje ''tuka''...kako da nabavam pishtol ? |
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
imam luge bliski do mafijata |
|||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
немам никогаш опсесивна љубомора, ама не може да лажам дека воопшто не размислувам за тоа што се случува со луѓето, кога ги немам пред очи и уши... така умот си создава неколку сценарија кои се можни да се случат, и си ги отфрла најмалку веројатните... и понекогаш малку се преоптеретувам со такви мисли
но, не ми се случило љубомората да ме обземе и да ја искажувам, затоа што оставам да видам што ќе се случи понака, и понатака... инаку, многу е тешко да се стекне доверба кај мене, иако површно сум доста наивен (чудно нели?) |
|||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|||||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Fina so site, Kade zastanavme so temava? |
|||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
site nevelat taka
temata...hmm...sekoj na svoeto ocigledno
|
|||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Hmm....svoe,moe,negovo...probaj neutralno,onaka kako shto vikash za ljubovta koja treba da se dava bezuslovno...a jas dodadov..ne selektirano. |
|||||
Внеси реплика | страница <1 3738394041 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |