|
МВР и Гордана Јанкуловска |
Внеси реплика | страница 123 7> |
Автор | |
rezm
Нов член Регистриран: 16.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 16.Август.2006 во 01:24 |
STO MISLITE ZA NOVIOT MINISTER NA MVR GORDANA JANKULOVSKA NELI MISLITE DEKA MALKU E TOA PRE DELIKATNA RABOTA ZA ZENZA
|
|
laki
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
EJ BRAT PA OD ZENA NEMA POGOLEM POLICAEC |
|
rezm
Нов член Регистриран: 16.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
AKO OSTANE ZENSKO KAKO PRV COVEK NA MVR NE DAVAM POVEKE OD 2GOD ZA PREDVREMENI IZBORI
|
|
Boogie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Модератор Слобода или Смрт Регистриран: 26.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 10652 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се сложувам барем од мојата нема
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prva,................ od natamoshnite gluposti na "expertot",.....!eee,....da go znaev chovekot ke go "protnev" i maliot moj za nekoj minister,....hehehehe |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
BeStSeLeR
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 14.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 317 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa treba da napravat novi panciri gradnici
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zenite dokazaa deka vo mnogu "maski" raboti mozat da bidat i mnogu pouspesni od mazite.....sovinisti niedni |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
epa treba da napravat novi panciri gradnici
иако ова навистина ме насмеа :)
не се согласувам со тоа дека ,,темава,, мора да е машка ...и јас сметам дека ке и биде тешко но само поради тоа што такво е министерството...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А да се сложиме дека министерот и не е толку битен, ако структурата под него е со доволно професионални убедувања? Значи исто како и кога Доста Димовска беше министерка, ако не се реформира структурата директно под министерот, ништо не правиме! Со должен респект и кон службата за државна безбедност, која има обврски да одговара и под претседателот. Битно е да се биде транспарентен и секогаш брз и точен во инфомациите, а не она нивното, истрагата е во тек. И така цели денови.
Ако некој го оставаат да си паркира кај сака, а мене не, тогаш тоа е проблем. Ако некој може да вози со сто на саат низ град, а мене ме сопираат со 61 km/h, тогаш тоа е проблем. Ако некој може да поминува граници со фалц пасоши, а вас ви ја претресуваат колата, како да се најголемиот криминалец во државата, тогаш тоа е проблем. Значи ред мора да има, ама не може министерот да трча и да ги средува сиве овие работи, нели? |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
that's me
Сениор Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so vik'te ,...se sami kopiljaci ke vi ja vodat drzaafta,a?,.....pa,posle drug ke vi bide kriv!
|
|
rezm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TI DOGI IZGLEDA DEKA SE RAZBIRAS OD NEKOI RABOTI ALI KAKO PRVO VISE NE E 'SLUZBA ZA DRZAVNA BZBEDNOST' NEGO VISE OD 2000 GOD E 'UBK' A PRED TOA BESE 'DBK'
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rezm, izgleda ti ne se razbiras....MVR treba mnogu raboti da sredi vo svojata struktura. Pa pogledni na sto licat policajcite denes? Eden 1.90 i iskriven kako kifla, do nego kolegata 1.60 izguben vo uniformata, gledaat kako dzeparos krade na avtobuska stanica i ne reagiraat....i u ste mnogu drugi raboti.
Policijata i vojskata se ogledalo na drzavata. Ne moze nekoj siten ulicen kradec , so k*rs od mesec ili sest da stane predstavnik na bezbednosta na drzavata. Ima uciliste cii kriteriumi treba vo celost da se pocituvaat. Ministerot e samo koordinator i voopsto ne e vazno od koj pol , tuku sa kakvi rabotosposobni idei e. |
|
rezm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ABRE BUTEL2 OVDE NIKOJ NE ZBORUVA ZA UNIFORMIRANITE POLICAJCI BIDEJKI TIE SE NULA
|
|
dragan733
Група Регистриран: 30.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А што толку запнале за жена министер на МВР. Порано Доста Димовска, сега Гордана Јанкуловска. Тоа му доаѓа како министер на војската да биде жена.
Има некои специфични работни места каде само маж може да биде. Инаку вака ќе испадне нелогичности. Но, кога ќе се замеша политиката, тогаш започнуваат парадоксите.
|
|
Внеси реплика | страница 123 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |