|
Самоубиство |
Внеси реплика | страница <1 7071727374 84> |
Автор | ||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па колку и да е лош животов некој се потрудил да те донесе на овој свет. Ако немаш почит кон таа личност, можеби и подобро е така А сите ќе те замразат не кога ќе ги отераш во п.м...туку во сосема друг случај.
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мило, се трудиш затоа што сепак има љубов околу тебе.
|
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се потрудил? додека некој се млател мислиш дека се трудел? тој што направил дете по грешка се трудел? ок... можеби е и подобро сите да ме мразат.. не дека нешто веќе се трудам некој да ме сака... за што ми е тоа? за во некаков си задгробен живот? јес, шр. И нека ме мразат.. као демек до сега сите паднаа во несвест по мене.. ма дааај
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не, не се трудам веќе меси, само сакаш така да ти се чини,.
|
||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sto i da planiras da pravis rano ti e za se,vo momentov ne si spremna za nisto,taka da oladi se malku |
||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сум спремна повеќе отколку што некој и помислува на тоа.
|
||
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Да се трудел. Некоја жена те носела 9 месеци. Не те донел штркот. Ако не сакала да се труди, тогаш имала опција да се ослободи од тебе, па колку и нереално да делува тоа после 20 и кусур години.
|
||
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bezrazlika na se,oladi se malku
|
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мене не ми е битно бе, себична сум, и што сега? ќе ме тераш со чувство на вина да преживеам? не сакам! и сто години да ме носела, не сакам!
Изменето од ekszi88 - 17.Октомври.2012 во 11:36 |
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не тоа не е чувство на вина, само доказ дека не си во право
|
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас веќе не патам да бидам во право
|
||
|
||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама сепак се обидуваш да докажеш нешто, иако велиш дека не патиш за да бидеш во право...
|
||
|
||
ZeZnAtA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde pod tush mila
|
||
|
||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не денес санти... не денес... денес не
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 7071727374 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |