|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 3637383940 54> |
Автор | ||||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
jas znam da bidam ljubomorna ili sto i da e pobogu toa. jasno mi e zasto ne mi treba nikoj da me analizira.... ko sto site procitale mal milion knigi taka i ja, ama jebi ga,ne me oporavile, znam da bidam ljubomorna.Znam da veruvam 90 %, 100 %....nikogas, a tie 10% sekogas ke me jadat verojatno mamu im ....
|
||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Нема полесен лек за тоа од - фрли ги тие 10% по ѓаволите! И животот ќе ти се промени 100%. |
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Разговараме дека секогаш кога има љубов ќе постои и љубомора,едното постојано е пропратено со другото.Сите нешта се по две,една спротивна на друга.Постои ли едното,тука е и другото. Како живот и смрт,црно и бело,топло и ладно. И тоа е тоа. |
||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Abe jebi ga, slatko e po nekogas da se dramatizira
|
||||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
да...но подобро би било кога место да ги контролираме чувствата за љубов..и да ја покажеме целата љубов безусловно.... без резерви.... без предрасуди....отколку да не ги контролираме оние чувства на љубомора....и да дозволиме да надвладеат со нас....кога велам да ги контролираме не велам да се потиснуваат..туку најверојатно барем јас така мислам...за се на светов што се случува има повод ....причина....акција реакција....и секако последица.....пронаоѓањето на поводот и причината се добар чекор...да нема несакани последици...и ....без ако....без математика...
|
||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
тоа слатко ке добие горчлив вкус..или ќе скисели ...нема место за драми..бидејки може да стане монодрама
|
||||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И да заврши како трагедија.
|
||||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
(x^3 +(x+7)(x+9)+(2x-8)^2-(x*(koren od 5) -1)(x*(koren od 5) +1) -128)/(x-4) =(x+4) komplicirano zar ne
ljubovta i ljubomorata ne odat zaedno.
ljubovta e ljubov i toa bas onaa koja bessebicno se dava i prima bez razlika na se'...
ljubomorata e cuvstvo za koja najcesto se vinovni nasite roditeli dokolku dozvolat taa vo nas da se razvie...
dokolku znaes vistinski da ljubis,ljubomora ne custvuvas.
Изменето од ZeZnAtA - 17.Октомври.2012 во 11:17 |
||||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Аман бе, што ви е па на вас проблемот? Дали сите врски се како вашите? Не туку ми ја тажите врската и како ние функционираме пред притоа да знаете нешто за нас, океј? Генерализирајте за некој друг... толку луѓе има на овој свет и вие планирате да им ја препишувате истата филозофија? Олабевете се малце, ок?
|
||||
|
||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
затоа што јас спомнав дека знам да бидам малку љубоморна, ама нит притоа знаете како функционирам нит ништо.. побогу. Ако сте се откажале од вас и сте решиле да се замарате со туѓ живот замарајте се, ама не туку ми обесувајте како мојата врска би завршила... манете ми се од врат со вашите прочитани книги.
Изменето од ekszi88 - 17.Октомври.2012 во 11:17 |
||||
|
||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Како цел муабет во темава да се однесува баш на тебе ekszi
|
||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ne, ne se odnesuva na mene cel muabet, ama me citiraat .. i jas reagiram kako sto sakam da reagiram.. ako nekomu mu smeta neka si kaze.. jas odam off od ovde za navek.
|
||||
|
||||
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Kje bide zenato ako se slozham so zeznata???.... Ljubovta nema sprotivnost. Bezuslovna e i ne e povrzana so nishto - ne zavisi od nishto i ne se kontrolira...Nema malku - mnogu............nema matematika i ne sum plavusha...hahaha I nikoj nikade ne spomna deka e sovrshen i deka ne ja pochustvuval ljubomorata. Ednostavno e - ljubomorata ne e ljubov! Ljubomorata e povrzana so neshto drugo...vekje e dovolno napishano... iako e edno... ne e seedno... I sekako - vo red e nekoj i da ne se slozhi.... |
||||
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
||||
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ako ljubovta spored tebe treba nesebichno da se dava,togash dava ja bez selektiranje. |
||||
Внеси реплика | страница <1 3637383940 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |