IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 54>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 1,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 08:48
jas znam da bidam ljubomorna ili sto i da e pobogu toa. jasno mi e zasto ne mi treba nikoj da me analizira.... ko sto site procitale mal milion knigi taka i ja, ama jebi ga,ne me oporavile, znam da bidam ljubomorna.Znam da veruvam 90 %, 100 %....nikogas, a tie 10% sekogas ke me jadat verojatno mamu im ....
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 09:16

Нема полесен лек за тоа од - фрли ги тие 10% по ѓаволите!

И животот ќе ти се промени 100%.

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
Pica pica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2010
Поени: 1488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pica pica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 09:26
Originally posted by gazela gazela напиша:

се спомна плавуша .....кај и да е ќе се појави љубомора..голема насмевка.
нели за неа беше темава...некако се расплини....темата е повеќе од јасна ..дали сте љубоморни..ако сте зошто сте....во кои случаи осеќате љубомора....еве ај пак ја конкретен пример...вашата сакана личност треба да излезе со колешки и колеги ....сите различно реагираме....
некој  цело време ке зановета зошто другиот сака да оди.....
некој пак ке рече ....а да не одиш ќе си седиме само ние двајца или еве јас ке те изнесам кај сакаш..
некој ќе се јавува на 15 минути...да види да не и е случајно досадно па да си дојде  пораноголема насмевка
некој пак можеби ќе ѕирка од некое ќошеизненадување...за да види што се случува
а во него бомба ако ја види како се смее...
а некој пак едноставно ќе посака убав провод...

Разговараме дека секогаш кога има љубов ќе постои и љубомора,едното постојано е пропратено со другото.Сите нешта се по две,една спротивна на друга.Постои ли едното,тука е и другото.
Како живот и смрт,црно и бело,топло и ладно.

И тоа е тоа.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 09:54
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Abe jebi ga, slatko e po nekogas da se dramatizira плазење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 10:55
Originally posted by Pica pica Pica pica напиша:

Разговараме дека секогаш кога има љубов ќе постои и љубомора,едното постојано е пропратено со другото.Сите нешта се по две,една спротивна на друга.Постои ли едното,тука е и другото.
Како живот и смрт,црно и бело,топло и ладно.

И тоа е тоа.

да...но подобро би било кога место да ги контролираме чувствата за љубов..и да ја покажеме целата љубов безусловно.... без резерви.... без предрасуди....отколку да не ги контролираме оние чувства на љубомора....и да дозволиме да надвладеат со нас....кога велам да ги контролираме не велам да се потиснуваат..туку најверојатно барем јас така мислам...за се  на светов што се случува има повод ....причина....акција реакција....и секако  последица.....пронаоѓањето на поводот и причината се добар чекор...да нема несакани последици...и ....без ако....без математика...среќа
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 10:56
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

тоа слатко ке добие горчлив вкус..или  ќе скисели ...нема место за драми..бидејки може да стане монодрамасреќа
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Messenger Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор

Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet

Регистриран: 21.Април.2006
Поени: 18208
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Messenger Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 11:00
Originally posted by gazela gazela напиша:

Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

тоа слатко ке добие горчлив вкус..или  ќе скисели ...нема место за драми..бидејки може да стане монодрамасреќа

И да заврши како трагедија.  тага

Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 11:09

Originally posted by ZeZnAtA ZeZnAtA напиша:

Има само со ,
ни едниот ни другиот да не зборуваат.

koga ima matematika nema ljubovтрепкање

Ova e vic za plavusha?

nema vic za plavusa,se e vistinaтрепкање

(x^3 +(x+7)(x+9)+(2x-8)^2-(x*(koren od 5) -1)(x*(koren od 5) +1) -128)/(x-4) =(x+4)  не знамkomplicirano zar neтрепкање

ljubovta i ljubomorata ne odat zaedno.

ljubovta e ljubov i toa bas onaa koja bessebicno se dava i prima bez razlika na se'...

ljubomorata e cuvstvo za koja najcesto se vinovni nasite roditeli dokolku dozvolat taa vo nas da se razvie...

dokolku znaes vistinski da ljubis,ljubomora ne custvuvas.трепкање

Изменето од ZeZnAtA - 17.Октомври.2012 во 11:17
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 11:10
Аман бе, што ви е па на вас проблемот? Дали сите врски се како вашите? Не туку ми ја тажите врската и како ние функционираме пред притоа да знаете нешто за нас, океј? Генерализирајте за некој друг... толку луѓе има на овој свет и вие планирате да им ја препишувате истата филозофија? Олабевете се малце, ок?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 11:16
затоа што јас спомнав дека знам да бидам малку љубоморна, ама нит притоа знаете како функционирам нит ништо.. побогу. Ако сте се откажале од вас и сте решиле да се замарате со туѓ живот замарајте се, ама не туку ми обесувајте како мојата врска би завршила... манете ми се од врат со вашите прочитани книги.

Изменето од ekszi88 - 17.Октомври.2012 во 11:17
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 11:23
Како цел муабет во темава да се однесува баш на тебе eksziзбунетост
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 11:24
ne, ne se odnesuva na mene cel muabet, ama me citiraat .. i jas reagiram kako sto sakam da reagiram.. ako nekomu mu smeta neka si kaze.. jas odam off od ovde za navek.
Кон врв
viktorija123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Nishto Posebno, tuku EDNO

Регистриран: 04.Февруари.2010
Поени: 7300
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај viktorija123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 12:57

Има само со ,

Ova e vic za plavusha?

(x^3 +(x+7)(x+9)+(2x-8)^2-(x*(koren od 5) -1)(x*(koren od 5) +1) -128)/(x-4) =(x+4)  не знамkomplicirano zar neтрепкање

ljubovta e ljubov i toa bas onaa koja bessebicno se dava i prima bez razlika na se'...

ljubomorata e cuvstvo za koja najcesto se vinovni nasite roditeli dokolku dozvolat taa vo nas da se razvie...

Kje bide zenato ako se slozham so zeznata???....намигнувањеголема насмевкада
Ljubovta nema sprotivnost. Bezuslovna e i ne e povrzana so nishto - ne zavisi od nishto i ne se kontrolira...Nema malku - mnogu............nema matematika i ne sum plavusha...hahaha

I nikoj nikade ne spomna deka e sovrshen i deka ne ja pochustvuval ljubomorata. Ednostavno e - ljubomorata ne e ljubov! Ljubomorata e povrzana so neshto drugo...vekje e dovolno napishano... iako e edno... ne e seedno...намигнување

I sekako -  vo red e nekoj i da ne se slozhi....

There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
Кон врв
Pica pica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Октомври.2010
Поени: 1488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pica pica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2012 во 12:59

Има само со ,

Ova e vic za plavusha?

Ako ljubovta spored tebe treba nesebichno da se dava,togash dava ja bez selektiranje.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3637383940 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,188 секунди.