|
Познати филозофски изреки... |
Внеси реплика | страница <1 5960616263 98> |
Автор | |
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Сиромав - работи 2. Богат - го искористува првиот 3. Војник - ги брани двајцата 4. Даночен обврзник - плаќа за сите тројца 5. Неработник - се одмара за сите четворица 6. Пијаница - пие за петорица 7. Банкар - ги поткраднува сите шесторица 8. Правник - ги скарува сите седморица 9. Лекар - ги убива сите осум 10. Погребник - ги закопува сите девет 11. Политичар - живее на сметка на сите десет Цицеро, 168 години пред новата ера.
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
“The only way of finding the limits of the possible is by going beyond them into the impossible.“ Arthur C. Clarke |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
" Живеам во мошне мала куќа, но моите прозорци гледаат на многу голем свет. "
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,,,preokupiranost so trici i ku4ini,,,i nivno aktivno praktikuvanje kon drugite ,,,se sveduva na nepovratno vle4kanje kon sopstveniot grob,,,,,,,
,,,kazha pajser ,,,, i za divno chudo ostana zhiv,,,,,,, |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Ako mi go zavedesh umot, kje go imash moeto telo. Ako mi ja vidish dushata, me imash zasekogash".
Dostoevski
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
,,,,,,sega pochnuvam so raboti koi ne sum gi dovrshil,,,,
,,,,,,,i PS,,,,,,,,ochite se ogledalo na dushata ,,,,,,vidi gi ochite si ja videl i dushata,,,,, /,,,narodna pogovorka,,,/,,,,,,,,,,,,,, Изменето од pajser - 10.Октомври.2012 во 23:28 |
|
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа не знам колку е позната, ама фино е да се знае
Она што може да го направи жената од место тоа не може ни ѓаволот со залет ! |
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колку и да не ми се свиѓа, се согласувам
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Amin !
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 5960616263 98> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |