|
Што ве остави без збор денес.. |
Внеси реплика | страница <1 8384858687 97> |
Автор | |
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Едно обвинување кое што ме здоболе до срж...
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
моцарелата
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Езел призна дека е геј!Турскиот
актер Кенан Имирзалиоглу, познат по главната улога во серијата “Езел“,
призна дека сака мажи. Тој неодамна ја раскина шестгодишната врска со
турската убавица Зејнеп Бесерлер, нагласувајќи дека му здодеало да се
преправа.
Женскиот дел од публиката што ја следи серијата “Езел“, остана разочаран по неочекуваното признание на главниот актер.
Во октомври 2010 година, турските новинари го прашаа Имирзалиоглу дали се точни гласините за неговата хомосексуалност. Zarem i ti EZEL:(((((((( |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ја фатил сопругата како се секса со нивниот внукДодан Мпала од Зимбабве пред неколку денови ја фатил својата сопруга како има секс со сопствениот внук на нива. И наместо чичкото да биде лут и нервозен, тука единствениот изнервиран бил внукот. Тој се налутил бидејќи чичкото го прекинал додека имал сексуален однос. Момчето почнало да го удира својот чичко со камења бидејќи го прекинал во сексот |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
една комшика....збориме за крвни групи...и ми вика детето нејзино не било ни нејзина крвна група ни на маж и..јас викам..мислам дека то а е невозможно.......она вика е како не....ете не сите тројца живи здрави...што ни фали.....јас па како што ми е денот ваков некако...и викам ....сигурна си дека маж ти не те преварил со друга.....она се налути....ми вика безобразна сум била.....не го измислив јас ова ..дури и на к15 го имаше ...кој им е крив кога не гледале...и си викам ај закути ....доста кажа
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не мислиш она да го преварила со некого Па детето е на комшијата А детето како дете не мора да има една од крвните групи на родителите, може и микс од нив Најинтересно е кога едниот родител има А а другиот Б крвна група. Тогаш нема невозможни комбинации, таа комбинација е единствената која овозможува детето да има било која крвна група, па така детето може да биде А, Б, АБ, О Кај комбинација од крвни групи А+А детето може да биде А и О а не може да биде Б и АБ. Кај комбинација од крвни групи А+Б кажав дека може да е секоја крвна група. Кај комбинација од крвни групи А+АБ детето може да има крвна група А, АБ или Б а не може О. Кај комбинација од крвни групи А+О детето може да има крвна група А и О а не може Б и АБ Кај комбинација од крвни групи Б+Б може да биде Б и О а не може А и АБ Кај комбинација од крвни групи Б+АБ може да биде А, Б, АБ а не може О Кај комбинација од крвни групи Б+О може да биде само Б или О. Кај комбинација од крвни групи АБ+АБ може да биде А, Б или АБ. Кај АБ+О може да биде само А или Б А кај О+О само О. Плус РХ фактор ДОста филозофирам Изменето од Santijago - 15.Октомври.2012 во 18:16 |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еден разговор правен пред 4 год,денеска го слушнав од некој што тогаш не го ни познавав......па и добро запаметен
од каде и како |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нечија љубов кон мене
|
|
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
Pica pica
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 1488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шахот задолжителен по физичко образование во 6. Одделение
Шах-мат за основците. Шестоодленците ќе ги учат вештините на оваа игра. Од годинава шахот ќе биде задолжителенa содржина и ќе се изучува во рамките на предметот физичко воспитување.Воведувањето на оваа новина е по препорака на еврскиот парламент. Според анализите на бирото за развој на образованието, децата од 11 години се насоодветни и току на таа возраст треба да се почне со изучување на оваа ментална гимнастика. Директорката Хорватовиќ вели , голем дел од професорите знаат како да предаваат, но со доплнителна обука допрва треба да се почне. - оваа содржина ќе биде најсоодветна за оние ученици каде наме фискултурни сали, токму ќе се учи шах. Предметот повеќе нема да се заменува со други предмети поради недостаток на спортска сала и на тој час ќе с еучат вештините на шахот..... Таблите за шах и фигурите се набавени во сите училишта. Учениците ќе бидат оценувани колку ја совладале вештината на шахот, и таа оценка ќе влезе во крајната по предметот физичко http://www.sitel.com.mk/shahot-zadolzhitelen-po-fizichko-obrazovanie-vo-6-oddelenie-0 |
|
Внеси реплика | страница <1 8384858687 97> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |