|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 3132333435 54> |
Автор | |||
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas se shalam ovde na temava. Znam nekogas da bidam malku ljubomorna, da... ama koj ne e? Site se plasime deka nekoj moze da go odvlece vnimanieto na nasata partnerka ili partner. Rabotata e sto kaj mene se se dvizi vo granici na normala i ne sum do tolku opsesivna da go pratam sekoj cekor. Vo princip sum mnogu iskulirana osoba, no mi se javuvaat na momenti ko sto rekov onie momenti koga nesto ke me zapecka.. ama odma interveniram |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..,,ihii superishka po brza postapka..,,uzivkaj si
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Alekxandar
Сениор Регистриран: 10.Јули.2012 Статус: Офлајн Поени: 1029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ekszi88... ko sto rekov onie momenti koga nesto ke me zapecka.. ama odma interveniram.
Меѓу редој ова значи дека дечкото ке го испие еликсирот на младоста.. |
|||
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da ne popies ti nesto od ekszi88
|
|||
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|||
Alekxandar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Микс од полониум со син камен ....
Само нека биди во поголема чаша со чадорче и прскалици за кога ке се напијам да мислам дека го снимам саботна треска 2 дел . |
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jaka i dusa na osobata sto e so mene... |
|||
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|||
Alekxandar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Го знаеш оној вицот со Македонецот и црнецот шо биле на пуст остров....
Зел црнецот и го изнамачкал со вазелин на градите Македонецот и овој цел зачуден прашува...шо правиш бее, шо вака вазелин на гради ми ставаш..?? А овој му вика ,па знаеш за кога ке те е..м да не те боли душата. Изменето од Alekxandar - 02.Октомври.2012 во 23:05 |
|||
ekszi88
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas sum fina devojka
|
|||
|
|||
Alekxandar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мило ми е....
|
|||
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne sum bila ljubomorna ama pocnuvam da stanuvam...
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Љубовта нема врска со обврски.
Бракот е тој што ги обврзува луѓето со точно одредени права, должности и обврски одредени од општетсвото и санкционирани од државата. Тоа е составен дел на секој договор.
Изменето од Messenger - 03.Октомври.2012 во 22:17 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
како бе нема врска љубовта со обврзувањето не ми е јасно
да појаснам - обврзување во смисла на чувство на приврзаност, тоа не значи дека двајцата треба во кавез да живеете... Изменето од zabegan - 04.Октомври.2012 во 00:58 |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бракот е само хартија. Има многу поважни работи од парче хартија.
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Внеси реплика | страница <1 3132333435 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |