IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 54>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 1,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
ekszi88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Регистриран: 10.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 7008
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:11
Денес сум мирна голема насмевка
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:18
mirna,mirna,a vide 6o poraka mu stignaзбунетостголема насмевканамигнување
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:19
ne.. ama me kopka смеење
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:21
голема насмевкаголемо гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:23
плазење ne sum do tolku, ama znam da bidam ljubomorna црвенеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:25
e kako se meri kolku si ljubomoren?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:29
Znam da bidam nekogas malku onaka ljubomorna, ama u princip ne pravam sceni. Do sega imam odlicna kontrola. Znaat nekoi nesta da me zapeckaat, ama mirno sum... zatoa sto si znam deka e do mene голема насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:34
nisto ne razbrav...,,,si ljubomorna ama ne pokazuvas ili??
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:40
Pa znam da bidam nekogas ljubomorna, da me zapecka nekoja teska glupost, ama ne pokazuvam. Jas i retko da pokazuvam sto mi se mota niz glava, se si cuvam za sebe.... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 19:48
ako e glupst so ja cepkas,,aj uzivkaj si preskokni i terajнамигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
In Love

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ekszi88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 20:16
Bidi ti Skorpija i bidi neopsesivna плазење
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 20:54
Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Чувствуваме љубомора затоа што сетаме дека доколку љубиме некого и доколку се вложуваме себе си за него/нејзе, тогаш тоа мора да обврзува од секој аспект, па постануваме посесивни.

никогаш не би можел да се сложам со вакво нешто... љубомората е само девијација на чувството на обврзаност... откако ќе се обврземе кон некого или нешто, многу нормално е да постои страв да не го изгубиме
тоа не е очекување на некакви исполнувања на обврзаност, туку едноставно страв
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 21:02
Originally posted by zabegan zabegan напиша:

Originally posted by Messenger Messenger напиша:

Чувствуваме љубомора затоа што сетаме дека доколку љубиме некого и доколку се вложуваме себе си за него/нејзе, тогаш тоа мора да обврзува од секој аспект, па постануваме посесивни.

никогаш не би можел да се сложам со вакво нешто... љубомората е само девијација на чувството на обврзаност... откако ќе се обврземе кон некого или нешто, многу нормално е да постои страв да не го изгубиме
тоа не е очекување на некакви исполнувања на обврзаност, туку едноставно страв
ili potocno nesigurnost???>>>ne si dovolno vreden" da ja zadrzis???<<<
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Октомври.2012 во 21:03
Originally posted by ekszi88 ekszi88 напиша:

Bidi ti Skorpija i bidi neopsesivna плазење
ne mozeme site ist znak da bidemeсмеењеima tri vida na skorpii..,,,a i ne zavisi od znakot .,,tuku od licnostaнамигнување
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3031323334 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,781 секунди.