|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 2930313233 54> |
Автор | |
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам да бидам љубоморна... ама не признавам
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e dokaz deka ljubovota postoi... Dali sum ljubomorna??? - Pa Da, malce, dobro malce povekje :D
Изменето од nena_princess - 18.Јуни.2012 во 17:42 |
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
BiBi_G
Сениор СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубоморна сум....и си признавам
|
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
karamandi
Сениор Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1496 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa podolgo vreme ne sum ljubomorna...
|
|
Anita1
Сениор Регистриран: 27.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 898 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ljubomorna sum
|
|
jas sum jas....
|
|
paton
Сениор Регистриран: 14.Август.2011 Статус: Офлајн Поени: 789 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знам, знам........ |
|
LGBT
Сениор Регистриран: 23.Март.2012 Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па да, на нејзиниот дечко.
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
то је љубав , то се тако мора...
Уф колку многу... за се , требало не требало се мрштам... ама и таа си е ко мене , не ме дава на друга, па си се крепиме |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
цитирам: на камен "бељутрак" ќе ти напишам"Ми недостигаш" и ќе ти го бапнам во фаца,за да осетиш колку боли што ме остави. Изменето од zagor - 07.Јули.2012 во 01:03 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Aureus
Сениор Регистриран: 22.Август.2012 Статус: Офлајн Поени: 108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море коа ќе ме стрефи срце станувам како бесна кучка и за пет минути ми поминува. Ама тие пет сум анксиозна и психопат.
За гревој... |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Чувствуваме љубомора затоа што сетаме дека доколку љубиме некого и доколку се вложуваме себе си за него/нејзе, тогаш тоа мора да обврзува од секој аспект, па постануваме посесивни. Но тоа не е Љубов. Љубениот и љубената, доколку навистина се љубат, не може да се поседуваат. Тие не се предмети, ниту се битија создадени за да ги задоволуваат нашите потреби. Тие се потполно слободни од секој аспект како што сме слободни и ние. Љубомората не е никаков доказ за љубов, туку за посесивност и несигурност во самите себе си и ако воопшто нешто прави тоа е уништување на врските меѓу луѓето. Изменето од Messenger - 22.Август.2012 во 04:47 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Never apologize for being sensitive or emotional. Let this be a sign that you've got a big heart aren't afraid to let others see it. Showing your emotions is a sign of strength!!
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
|
|
Внеси реплика | страница <1 2930313233 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |