|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 200> |
Автор | |||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
македоски народ што значи?
неписмена диаспора бе Изменето од d4 b3 - 27.Септември.2012 во 16:25 |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Мене ми е срам да примам ваков подарок.
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Што ти е поентата со кажаново ? Сакаш да им се исмејуваш на луѓето кои одамна се отидени од татковината и немале шанса да го учат литературниот македонски јазик ? Не забележуваш дека истовремено се исмејуваш самиот себе си ? И дали забележуваш дека членовите постојано се обидуваат да те поправат во твојот македонски јазик и администрацијата те толерира без да ти се исмејува ? И на крајот, зарем не помислуваш дека можеби се направени грешки од англичанецот кој го гравирал напишаното бидејќи тој не разбира македонски ? На крајот, коментаров си го ставил во тема "Што прави оваа влада!" Што имплицираш со тоа, дека владата погрешила што ја примила оваа плакeта ? Дека требала да ја одбие поради грешка во гравирањето ? Дека поважна е грешката во пишувањето отколку актот на дарувањето ? Изменето од Messenger - 27.Септември.2012 во 16:45 |
|||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|||
Platenik
Сениор Регистриран: 29.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 3600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе го примиш подарокот и ќе глумиш голема благодарност. Ќе бидеш политички коректен со цел да ги израдуваш домаќините.
После тоа ќе го фрлиш тоа ѓубре, без никој да знае. И да само една грешка? За жал тоа е рамништето! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ако толку пукнале од желба да ми дадат нешто, тогаш ќе ми го дадат како што треба. Тоа ти е исто како да ти поклонат телевизор ама ете не работи. И демек само гестот е важен? Ма немој
|
|||
|
|||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Меси,
Мислам не треба се да си земаме при срце. Ќе се критикува она што е за криткување, а ќе се фали она што е за фалење. Сепак сметам дека треба да целиме кон повисоки стандарди. Мислам дека има многу писмени луѓе во Канада, кои можеле да бидат косултирани и по однос на спелингот и по однос на граматиката. некој несакал тоа да го направи од причина што мисли дека знае. Неверувам дека англичанецот направил гршка затоа што не го познава македонскиот јазик. Тоа го направил некој наш. Признанието му се дава на премиер и мора да биде на ниво. Оправдување неможе да има! |
|||
Гроф Игнатиев: "Ви се обрнувам Вам (г-дин Бахмачев), дека ЈАС ЈА СОЗДАДОВ ВЕЛИКА БУГАРИЈА, ЗАРАДИ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ на исток "- (М.Цемовиќ - " Маќедонски проблеми и Маќедонци", Београд, 1913 ,33.)“
|
|||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
100% си во право! Ама како политичар, мора да бидеш тактичен и го голтнеш. Неможеме сите да бидеме политичари. Јас на пример не би можел да останам рамнодушен и да се правам дека не сум приметил. |
|||
|
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве не е наменето за мене, ама да го кажам своето мислење. Ако веќе сакаш на некого да дадеш нешто, дај го како што треба. Не е еден македонец таму, па да не знаеле да напишат. Таму има илјадници. Еден ќе се најде да не речам паметен па ќе каже дека неправилно е напишано. Ај благодарнос(т) е згрешено, ама македо(н)скиот да го згрешат е чудно. А и да го згрешил тој што го гравирал имало кој да ја види грешката. Па можеле да направат друго одново.
|
|||
|
|||
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
убу бе
може да сум мисла во девелопмнет вчера си лугето сабайле со настаните вечерва со идеите ма оти сега ме компарирате со други луге и организаии jас сум никоj и немам претензии да зборувам пишувам и зборам англински македонски или некоj друг jазик мене ми е позволено да грешам овде е форум и jас пишувам додека работам, овде е неофициелно и место кате човек си троши времето, место за релакс за забава што го прифатате лично, не се го пишували вие не сум рекол дека Месито е неписмен или Платеникот или Сантито ама ако подарувам подарок на некоj премиер ке внимавам што подарувам и што пишува пред да го подарам оти неписмеността на некой решил да се покажува пред премиерот треба да е проблем помегу нас? нели |
|||
Santijago
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа сега, колку ќутиш толку повеќе ќе те маваат по уста Инаку знам дека треба да го голтнат тоа, но не беше муабетот за тоа што проголтале, туку за "добриот гест" за доделувањето...па ајде не виделе. Како не...
|
|||
|
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еве, денес 27 Септ 2012 jас прв пат на 100 % се сложувам со Платеникот и тоа за секоj збор ПС се разбира с исклучок на потписот Изменето од d4 b3 - 27.Септември.2012 во 17:01 |
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
плус тоа исто се смеам и на наште наовинари и политичари кога зборуваат или праваат глупости
|
|||
Platenik
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Благодарам! Мислам дека ти и за многу други работи се сложуваш со мене, меѓутоа има објективни причини кои не ти дозволуваат тоа јавно да го кажеш. Ќе треба да си признаеш дека си бил изманипулиран, ама тоа е многу тешко! |
|||
|
|||
d4 b3
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
доста бе
реков само за тоа се сложувам |
|||
Внеси реплика | страница <1 157158159160161 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |